Mam mozille 1.0.7 ale teraz chce zainstalowac 1.5.0.1.Czy zainstalować nowszą na starszą czy odinstalować starszą i zainstalować nowszą.
I jak zrobić żeby w nowszej mieć zakładki które porobiłem w starszej?
Mam mozille 1.0.7 ale teraz chce zainstalowac 1.5.0.1.Czy zainstalować nowszą na starszą czy odinstalować starszą i zainstalować nowszą.
I jak zrobić żeby w nowszej mieć zakładki które porobiłem w starszej?
Nowszą na starszą. Nie ma potrzeby wywalania starszej wersji -> dzięki temu zachowasz ustawienia programu. Tak się robi praktycznie ze wszystkimi nowymi wersjami programów, chyba, że producent sugeruje inne rozwiązanie
Rozumiem że to pomyłka.
==============================
dobrze rozumiesz :lol:
sorki
monczkin
nom, zainstaluj nowszą na starszą :lol:
Ja jak zainstaluje mozillę 1.5.0.1 (instalacja na starszą wersję) to mam problem z dośc grubym paskiem,który sie znajduje pod paskiem stanu,jak sie moge go pozbyć ??? Help me,please.
Jakas wtyczka jest nie jest pod tą wersje.
Wchodzisz Narzędzia-Roserzenia.
I szukasz która wtyczka jest wyłączona i usuwasz ją.
Nie wszytskie wtyczki działają odrazu z najnowszymi wersjami firefoxa, jezeli są to popularne wtyczki jest to kwestia paru dni i zostanie dokonana aktualizacja.
Nie trzeba usuwać, wystarczy ją wyłączyć.
Zresztą przy instalacji nowej wersji FF sam powinien powyłączać niekompatybilne. Spróbuj też zrobić update tych, które posiadasz
Ale po co sobie smiećic, nie lepiej pozniej zainstalować nowszą wersje
Ale chyba kolega odznaczył podczas instlacji narzędzie Crash Report
Bez sensu troszkę. Skoro ma plugin, to po co go wywalac i szukać nowej wersji, skoro można zrobić update ??
??
Narzędzie to służy do wysyłania raportów o błędach - nie bardzo rozumiem jjaki, to ma związek
Ja lubie mieć porządek 8)
Więc mi takie coś nie pasuje, moze troszke dziwne ale jest…
Fakt ale pomyliło mi się z wtyczką sprawdzającą poprawnośc zakładek.
U mnie jak wezme Narzedzia --> Rozszerzenia to nic nie ma.
Powinno być jakie wtyczki?
Wtyczki nie są instalowane automatycznie, instalujesz je dla własnych upodobań i wygody.
Roserzenia: