Jaka jest wg. Was najlepsza Mozilla?
Moim zdaniem Firefox…mialem tam pare mozilli ale firefox mi najszybciej dzialala
Mi tez sie wydaje ze Firefox wlacza sie szybciej nic zwykła mozilla, strony w porównaniu z IE wchodzą duużo szybciej, można korzytsać ze skórek
na 10/10
Wlasnie probowalem, nie wchodzą
Firefox to okrojona wersja całego pakietu, jakim jest Mozilla Suite.
Hmmm … moim zdaniem Mozilla Firefox …
Dużo zajmuje Ramu w trakcie włączenia kilku zakładek lub stron,
Szybkie otwieranie,
Zajmuje małą przestrzeń dyskową,
Jeżeli się zdecydujesz na zainstalowanie firefoxa to po instalacji zainstaluj łatkę :
http://www.mozilla.org/press/mozilla-2004-10-01-02.html -
Mozilla Foundation udostępniła patch, który łata dziury bezpieczeństwa w
najnowszym wydaniu przeglądarki internetowej.
Kos@ skórki nie wchodzą bo nie ma jeszcze wersji tych skórek do najnowszego FF tylko dla starszej poprzedniej wersji.
Podtrzymuje to co powiedział Czery,Firefox jest najlepsza IE u mnie przechodzi pomału do lamusa.
Nie wiem co teraz zostawić - operę czy firefoxa … Firefoxa cechuje potężna szybkość zblożona do opery … polecam wypróbować …
Zostaw obydwie Raq
Witam.
Zdecydowanie poleca Firefoxa. Przesiadlem sie wlasnie z Opery. O IE juz zdarzylem zapomniec.
Pozdrowionka
Topic o Mozilli a Ty wyjeżdżasz z Operą :? :?
Jako OT kasuję.
IE jest lepsza z Service Packiem do niej! Ale co do Mozilli to musze sie zgodzic z reszta ze Firefox jest BEST! Oryginalny to nie bylem A jesli chodzi o Opere to jak dla mnie wyglad jest jej badziewny i ciezko sie z niej kozysta, ale wiadomo - kwestia przyzwyczajenia! Dla Opery i tak mowie stanowcze NIE!
Głupoty gadasz, skórke możesz zmienic, wygląd dostosować tak, że bedzie prawie jak IE, a w korzystaniu jest o wiele lepsza od IE na pewno, a myslę ze od Firefoxa i s-ki też.
Miałem Opere 7.54 przeszedłem na firefoxa
do pobrania z http://www.mozilla.org/products/firefox/
Pozdro
Dokładniej jaka jest najnowsza wersja firefoxa ?? … ja mam 0.98 a podobno jest 1.00 lub większa - skad ja sciagnac ??
No nie wiem kosa! Nawet po dostosowaniu do IE to dla mnie lipa! Ale kto co lubi! Ja z Opery kozystalem troche do czasu puki nie bylo przez nia jakiegos przebicia i mi zaczelo pulpit wieszac! A poza tym jak sie ma szybkie lacze to kazda przegladarka dobra - tylko trzeba takie miec! Polski net nei jest warty swojej ceny lacznie z NEOSTRADA!
I nie tylko Shark.
Posty nie mające nic wspólnego z tematem czyli przeglądarką Mozilla jako OT ZSYP