Witam,
ostatnio słyszalem że jest mozliwość namierzenie mojego telefo poprzez osobe trzecia.Czyli ktos moze sprawdzic gdzie jestem w danej chwili? mam kom na karte tak tak. dzięki za info
Witam,
ostatnio słyszalem że jest mozliwość namierzenie mojego telefo poprzez osobe trzecia.Czyli ktos moze sprawdzic gdzie jestem w danej chwili? mam kom na karte tak tak. dzięki za info
Przez osobe prywatną raczej nie chyba że to jakiś wymodzony specjalista i potrafiłby sie włamać do sieci danej firmy lub jakiś pracownik.
W innym przypadku to chyba tylko policja mogłaby skorzystać z takiej usługi
aha no dzieki za pomoc ale byly jakies namierzacze czy cos ale to moze zabawka ;p
nie trzeba specjalisty. Jest taka usługa w Plusie do sprawdzania pozycji.
Z tym tylko zastrzeżeniem, że właściciel numeru musi wyrazić na to zgodę.
Przez komórke mogą cię podsłuchać nawet gdy masz wyłączony telefon… Wystarczy że masz włożoną baterię. W większości wystarczy wyjąć baterię ale są też komórki które mają “zapasową” zasilającą baterię wtedy pozostaje rozeberać telefon Tylko trzeba zaznaczyć że takie “namierzania”, podsłuchwianie nie stosuje się w normalnych przypadkach, ale KAŻDY operator może cie dowolnie podsłuchać…Skąd wiesz czytając teraz te słowa czy operator nie nadsłuchuje twojego telefonu…?
Operator to wiadomo - ale tutaj padło pytanie o osobę trzecią więc rozumiem że chodzi o zwykłego ‘cywila’ ; P
Rozumiem że to tzw. teoria spiskowa - bo nigdy o czymś takim nie słyszałem
A telefon może w każdej chwili wybuchnąć!Więc uważaj i najlepiej wyrzuć go natychmiast jak najdalej!
Nie przesadzajcie. Owszem są możliwości podsłuchu i namierzania ale nie przez “zwykłego” cywila a jeśli już to nie tak łatwo.