Czy udało się komuś skontaktować z facebook.com, znaleźć jakąś opcje kontaktu oprócz tej która jest na fb.
– Dodane 07.12.2012 (Pt) 21:24 –
Ma ktoś pomysł :?:
Czy udało się komuś skontaktować z facebook.com, znaleźć jakąś opcje kontaktu oprócz tej która jest na fb.
– Dodane 07.12.2012 (Pt) 21:24 –
Ma ktoś pomysł :?:
Pytanie w rodzaju: “Mam drzwi z klamką. Czy mogę je otworzyć w inny sposób? Próbował ktoś?”.
Masz na górze po prawej strzałkę, po kliknięciu rozwija się menu, na dole masz link do centrum pomocy, tam możesz zgłaszać różne rzeczy na FB.
Drogi jaru_r nie chodzi mi o to że ,Mam drzwi z klamką. Czy mogę je otworzyć w inny sposób?’’ Ale czy są inne drzwi do tego pokoju.
A co do odpowiedzi ra-v z centrum pomocy raczej korzystałem. Pisałem do nich parę razy w mojej sprawie i nic nawet nie odpisali a pisałem do nich parę miesięcy temu po raz pierwszy. Gdyby to było takie proste nie utworzył bym tego postu :!:
Oni nie odpowiedzą Tobie raczej jeśli to jakieś zgłoszenie.
A co to za sprawy, jakiego typu?
Sprawa typu ktoś podszywa się pode mnie.
– Dodane 09.12.2012 (N) 9:10 –
Miał ktoś podobny problem z fb :?:
Odszywa znaczy co robi?
Możesz wysłać zgłoszenie o usunięcie konta z argumentacją albo o usuwanie postów - wtedy może się nim zainteresują.
Nie miałem takich przypadków na FB, jedynie na YouTube różne zawiłości prawne, rozwiązywane w ciągu kilku dni.
Po prostu się podszywa(nie jest to konto z imieniem i nazwiskiem ale z zwiększą ilością informacji) podobno również zaczepia innych z tego konta. Zgłaszałem że się podszywa,denerwuje,pisałem również opinie którą można im wysłać itp i nic, jak wcześniej pisałem pierwsze zgłoszenie wysłałem parę miesięcy temu.
Łatwiej jest się skontaktować chyba z prezydentem niż fb który bardziej chroni się przed uzyskaniem jakiegokolwiek numeru tel., mail czy czegoś podobnego na swój temat.
Fb chętnie zapisze sobie twój tel,mail,adres,ulubiony film,książkę ale wszelkie dane portalu fb nie są już tak ważne.
– Dodane 09.12.2012 (N) 19:47 –
FB dużo wie o tobie ty o nim nic.
Powyżej pisałem że już zgłaszałem podszywanie się i nie tylko.
– Dodane 02.01.2013 (Śr) 20:15 –
Nikt nie słyszał o podobnym problemie???
Jest to coś normalnego jeśli chodzi o fb jak widzę po aktywności na temat tego postu.