Mam zamiar kupić jakiś przenośny odtwarzacz muzyki do 180zł ale nie wiem jaki, MP3/MP4 a może iPod? Zależny mi na tym żeby urządzenie było łatwe do przymocowania do jakiejś bluzki spodni. Posiadało jakąś możliwość latwego przymocowania, nie smycz ponieważ często biegam oraz gram w kosza a chciałbym w tym czasie słuchać muzyki. Pamięć 1GB, wbudowany akumulator, i oczywiście słuchawki dosyć długie ( 1 m. ) w zestawie.
Nie chcę tego kupić na allegro tylko w jakimś innym sklepie. Cena 180 zł. bez kosztów dostawy.
mialem Sanse M240 to dawna generacja i nieoplacalna kupilem clipa i wyroznia sie tzm,ze slychac kazdy instrument,nie to co w Sanse MXXX gdzie wszystko sie zlewa
W dniu28.05.2008, o godzinie16:23został dopisany post przez baldys16
Tego IPod-a nie kupisz do 180zł. Ostatnio jak go widziałem kosztował ok. 300zł. Polecam ZEN Stone. Możesz kupić pokrowiec : brelok albo do paska. Tylko wymień słuchawki bo te pierwsze się nie nadają.
Jak wygląda sprawa z kopiowaniem muzy na iPod Shuffle bo ludzie coś narzekają na problemy. Muza nie musi być “oryginalna” bo koleś w opinii na jednej www napisał ze tak.
Jak wygląda sprawa z kopiowaniem muzy na iPod Shuffle bo ludzie coś narzekają na problemy. Muza nie musi być “oryginalna” bo koleś w opinii na jednej www napisał ze tak.
witam jeśli chcesz mp4 z łatwą możliwością przymocowania to bierz creative zen v plus , gdyż ma on dużo dodadków min opaskę na ramię series armband, ma radio itp.