Dzieje sie to od poczatku, nawet jak Windows sie ładuje
Zawsze są te czerwone paski, przed formatem tez tak zaczelo robic, format nic nie dal, czyli moze cos zle podlaczone? bo format chyba powinien pomoc w takiej sytuacja?
Raczej nie, zaczelo sie tak dziać, jak wgralem sterowniki do karty graficznej i dzwiekowej, wcześniej pol roku mialem kompa bez tego, bo tez jakies problemy były
Nowe sterowniki nic nie pomogły,
Mam DirectX 9C, jak sprawdzic jakiego mam obecnie zaistalowanego, bo ten DirectX jakos dziwnie sie instalowal…?
Raczej nie bo nie ma mowy zrobić zrzutu ekranu taki jaki jest na monitorze (chyba że zdjęcie) Ekran to ekran, a w tym momencie to pamięć nie widzi co jest na ekranie tak jak widzi człowiek, sprawdź i aktualizuj stery od grafiki
a mnie to wyglada na zagotowane gpu-przeczysc radiator na karcie,jak nie pomoze to jakis wentylator podlacz,zeby dmuchal na nia
stare sterowniki musisz odistalowac najpierw i wyczyscic driver cleaner’em,dopiero potem instalujesz nowe-podobne efekty sa wlasnie ,gdy instalujesz kilka wersji sterownikow na raz;ze starszych mozesz sprobowac cat 6.4 - b.dobre do starszych radeonow
directx sprawdzasz -start-uruchom-dxdiag-i masz info oraz testy