Po otwarciu dokumentu Word zamiast pracy magisterskiej pojawiają się same kwadraciki. Co zrobić aby odzyskać normalna postać dokumentu. Bardzo proszę o pomoc.
Jakie rozszerzenie dokumentu ?
a coś wogóle wcześniej grzebałeś między jednym uruchomieniem pracy a drugim??
Rozszerzenie jest .doc . Nic nie było grzebane.
kurcze mi sie tak nigdy nie zdarzyło no chyba że podglądałem jakis egzotyczny plik o eazgotycznym rozszerzeniu wtedy sa to kwadraciki. a w wordzie siedze od paru lat. pisze prace magisterskie tzn przepisuje. zawsze sie zabezpieczam i kopiuje na inną partycję po każdej edycji. bo wiem że jakby coś jeb…eło to ja mam w plecy a nie koleś który mi płaci za przepisanie. przypomniałem sobie że nie raz było tak że chciałem otworzyć i wyskoczyło jakieś okienko że nie można bo jakaś tam wersja czy cos podobnego i du…pa. ale nie wiem o co tu chodzi i nie jestem pewny czy to nie te same objawy co u Ciebie. prześlij mi ten plik jak możesz. obiecuje ze jak mi sie coś otworzy to nic nie skopiuje . przpisuje prace ludziom i wiem co to plagiat. Z mojej strony nic ci nie grozi. a jeśli sie uda to spowrotem ci prześlę no i skasuje u siebie. najpierw napisz jakiej wielkości ten plik jest. bo jeśli jest duży to nie wiem czy mi przejdzie prze moje wąskie gardło internetowe. mam szybkość modemową. odpisz mi priv.