od jakiegoś czasu mam problem z zalogowaniem się na komunikator MSN - loguję się po czym komputer sam mnie wylogowywuje oraz pojawia się komunikat " sorry, something unexpected happened and windsows life mail must close. Your most recent changes may not be saved" i pytanie co teraz ? błagam o pomoc
Bug systemowy. Czytałem o tym samym problemie na innych zagranicznych forach. Wszystko działa dobrze, nagle po kilku dniach wyskakuje błąd. Instalują MSN na innych komputerach, wszystko jest ok, ale po kilku dniach znowu jakieś błędy.
Ktoś napisał “I tried installing WLM on my laptop and it worked fine for several days, then I got the same error… I hope MS fixes this annoying bug because otherwise WLM is a pretty good option for me.” , czyli że wszystko było ok przez kilka dni i znowu ma ten sam error.
Tutaj masz nawet coś po polsku i z obrazkami http://amag.net.pl/2009/03/03/moje-boje … live-mail/ . Dokładnie ten sam problem, lecz po kilku dniach sam mu się naprawił. Spróbuj wyłączyć antywirusa i zaporę i wtedy się zalogować.
carolinakenia , co ten temat ma wspólnego z działem Bezpieczeństwo? Proszę czytać opisy działów prze założeniem tematu. Przenoszę. Nazwij temat konkretnie, zgodnie z tym tematem. Inaczej wyciągnę konsekwencje.