Multiplayer w Battlefield 4 i Battlefield 2

Czy opłaca się kupować Battlefield 4 dla samego multi czy pozostać przy Battlefield 2? Czym różnią się mapy oprócz wielkości?

Mapy ? Różnorodnością terenu, jakością tekstur, wspomnianą przez ciebie wielkością, jakością cieni i wygładzania krawędzi itp. 

A z grywalnością/miodnością rozgrywki

To zależy co masz na myśli. Bf4 jest wciąż bardzo grywalne. Wg mnie to bardzo dobra część zawierająca wiele dynamicznych starć i możliwości personalizacji. Na Origin był czas że można było nabyć ten tytuł za darmo. Z tego co mi wiadomo Origin nawet za darmo oddał graczom wszystkie dodatki. 

Polecam ci tą grę. Ja jeszcze Multi nie próbowałem ale grałem na Singlu i powiem ci szczerze, że bajka :D.

Super graficznie, historia wciąga, nawet dobry Dubbing, dużo broni, Możliwość jazdy wszelakimi pojazdami.  

Na multi z chęcią zagram :D. Tobie też polecam :D.

Mnie interesuje głównie multi ale w singla pewnie też zagram. Dziękuję za odpowiedzi.

Nie ma za co :D. Sorki ale jeszcze nie grałem w Multi, więc nie będę się za dużo wypowiadał.

Pozdrawiam :D.

Zdecydowałem jednak zostać przy BF2, nie lubię dużych map strasznie lubiłem grać w True Combat i nie za bardzo lubie korzystać z pojazdów z tego względu nie ukończyłem Medal of Honor. Jest za co podziękować.