Taa :D:D
I co się stało dalej :)?
Taa :D:D
I co się stało dalej :)?
a ja mundurasków nie mam … poza tym w moim LO jest też gim. w którym obowiązują mundurki jednakże nikt ich nie nosi ;/
A ta szkoła jest dość dobra
pewno jakaś kicha nie wnikałem w szczegóły… chyba ich zawiesili na tydzień czy jakoś tak…
Kolacz17, ja na twoim miejscu bym je sprzedał :p.
Jak to zobaczyłem myślałem że sie porzygam :o
Za takie /cenzura/ 45 złotych. Ich chyba pogięło.
Ja mam takie coś jak wyżej tylko z polaru, w dodatku to ma być jakiś “kiermasz” czyli rzucą wszystko na jedno miejsce i każdy sobie bedzie wybierał jak ze śmietnika, już to widze. Następną sprawą jest noszenie tych mundurków, u nas obniżają na koniec zachowanie o 1 stopień, więc nikt nie ma zamiaru tego nosić, bo zachowania nie ma już z czego obniżać i wszyscy machneli na to ręką jak się tylko dowiedzieli. Rodziców nie ma po co wzywać, bo rodzice od samego początku byli temu przeciwni.
a w ustawie nic chyba nie pisze że mundurki muszą być noszone “na wierzchu” włożę pod podkoszulek i gitara
Każe Ci go wyciągnąć - u nas tak robią.
Ja chodzę do LO i mnie to nie dotyczy
u mnie do 15 sprawa z mudurami wstrzymana nie wiem ocb ale do tego czasu nie trzeba nosić - i tak nie kupiłem
U mnie dzisiaj pierwszy dzień tego, lecz akurat w szkole mnie nie będzie
:x
kravjec , naprawdę współczuję, aż żal patrzeć co z tymi biednymi dziećmi zrobił giertych… ani to elitarne, ani to nie reprezentuje godnie szkoły, naprawdę byle co… o to panu chodziło panie romanie?? jak dobrze że skończyłam dawno ten etap edukacji bo to cyrki się dzieją…
Kosztowało to 45zł :x
Materiał coś jak z garnituru ale 5 razy cieńszy.
Chyba zmienią te “mundurki” bo jak rodzice zobaczyli jaki szit to protestują w końcu 45 zł za nic?
Na szczęście się tylko rok pomęczę i Technikum stoi przede mną otworem
■■■■■■■! A ja myślałem, że we wszystkich szkołach dyrekcja ma fantazję. Niestety, tak jest chyba tylko w mojej byłej szkole…
Niestety nie dysponuję zdjęciem, ale te tutejsze mundurki bardzo przypominają te ze zdjęcia, które znalazłem w internecie. Może to nawet te same:
U mnie mundurki miały być 11.09, a dzisiaj jest 22.09 i dalej go nie mam
SCPx :shock: Ale kaszana :!:
omg oO’
ta propaguje lol …