Hehe, a u nas nie ma jeszcze
Mają być od 16 września, bo nie wyrobili sie z uszyciem
Hehe, a u nas nie ma jeszcze
Mają być od 16 września, bo nie wyrobili sie z uszyciem
U mnie i tak luuz - ubieramy jak tylko mamy matme albo godz. wych z naszą wychowawczynią a potem ściągamy to jest spoko
ja płaciłem powyżej 250 zł, ale jak mówiłem, ja miałem szyty na mierę garnitur, który odgrywał rolę mundurku + później dopłata 2 zł na tarczę :twisted:
Maci już foty Ci co mieli wkleić U nas bluzy będą do dwóch tygodni … a i tak giertychowi fagas bo g. to zmieniło … różnice i tak widać i tak więc …
u nas będzie mundurków tylko jakies chusty
mundurki to dobry pomysł ale w wykonaniu romka fatalny
Co? :shock:
To tak jakby napisać :
Jestem głupi , ale czasem mądry.
jakbyś się znał i troche orientował Bardock to byś wiedział że te mundurki to było wymyślone ale nie przemyślane do końca pod względem czasowym[czyli kiedy mieliby te mundurki wprowadzić] i kto je opłaci a teraz jest tak że częśc mundurków jest uszyta a część nie i niewiadomo kto zate mundurki zapłaci pozatym projekty są tandetne i nieprzemyślane :-x
Akurat nie interesuję się polityką (już) więc chyba się rozumiemy.
Krzychuu między 1 a drugim zdjęciem nie widze różnicy? :?
hellbound i tak ma być Dałem poprostu 2 zdjęcia xD
bez komentarza…
U nas w szkole są jeszcze tzw. “Poniedziałki krawatowe”. :mrgreen: W każdy poniedziałek mamy przychodzić w krawatach z logo szkoły… A mundurek zwykły długie spodnie , czarna bluza.
Może niedługo będziemy przebrani w kostium wilkołaka?
U nas jest granatowa, cieniutka kamizelka, dopierdo dziś dostaliśmy…
Jaka siara… :?
U nas jest to samo… ale i tak już każdy się przyzwyczaił
W mojej mieścinie w gimnazjum (ja jestem w LO) 98 uczniów wyraziło swój protest i na jego znak zebrali się przed szkołą rzucili mundurki na kupę i… mieli bańkę z benzyną… no nie musze chyba mówić że benzynka się dobrze pali xD :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Baaaaaaardzo mądre, rodzice zapłacili a oni zniszczyli ja bym teraz na miejscu dyrektora kazał im uszyć mundurki z worków po ziemniakach i kazał w nich chodzić do szkoły.