Bardzo mądry post , zgadzam się z nim…Realia przedstawione idealnie , pozdro dla Ciebie.
oglądaliście wiadomości na Polsacie był taki młody ziom i cośw stylu:
“mundurki miały usunąć różnicę finansową między uczniami … ale i tak ją widać w sklepiku”
To było dobre i nie tylko tu ją będzie widać. Nie każdy nosi buty Nike (wiem wiem bo inni Pumy) i nie każdy ma taki plecak lub inny,tych przykładów może być więcej.
Ciekawe czy jakaś szkoła będzie miała RÓŻOWA ??
Oglądałem , dobry był swoją drogą przeciwnik mundurków
Popieram a jak cos to napisz na pw
i wyslij swoja fotke
El Presidento, nie bądź za mądry, ok?
freyah. fotka.pl -> to moje konto a nie vanyli.
A jaki z niego cwaniak- myślał, że to jej konto i mnie zawczasu na czarną listę wrzucił :lol: Żal.pl po prostu.
Jak masz jeszcze jakiś problem to zapraszam na PW. I nie róbmy już OTów.
i wracając do tematu to u mnie mundurków nie ma, bo do policealnej chodzę
Heh a u nas dyrektoce nie podobały sie mundurki i narazie mamy chodzić w 3 kolorach-biały czarny, granatowy. I będziemi mieli identyfikatory na którch będzie imie nazwisko zdjcie itd.
też sposób nawet niezły na określenie przynależności do szkoły
A u nas, niedośc że będą Mundurki to Identyfikatory też (już są od dawna)
I jeszcze musimy chodzic w ciapkach i pod mundurek czarna/granatowa podkoszzulka i ciemne spodnie (nie pozwalają miniówek dla dziewczyn)
Ja już dostałem swój mundurek. Oczywiście mi sie nie podoba… :?
Podoba się tylko innym…
moj mundurek kosztowal:
2zl 2 koszulki
10zl polar
ogolnie 70zl
58zl kosztuje logo szkoly
jaja jak berety
No właśnie… i jeszcze dostaliśmy do przeczytania dodatkowych 5 książek (obecny minister edukacji) jego chyba coś postrzeliło (nawet tak mówi nasza babka z polskiego) powoli zaczynam rozumieć Giertycha
Okazuje się , że nie wszystkie pomysły Romka były złe , teraz “Nowy” szaleje
I to jeszcze jakieś badziewie coś o 2 wojnie światowej :roll: Sam niech se to czyta! :?
PS: FY :evil:
książki dotyczące II Wojny Światowej są z reguły ciekawe i opisują to co się naprawdę działo,a nie jakieś harry pottery czy inne
Ronnie zapuść fote mundurka
Z tego okresu lektury kojarzą mi się bardzo dobrze, no ale jak nie którzy wolą HP to jużco innego ( nie twierdze, że ty wolisz)
a tak pozatym to i tak większość z was przeczyta ściągi więc co sie burzycie.
Ok napiszcie list do premiera z prośba, aby wrócił kochany homofob, ksenofob i antysemita na stanowisko ministra edukacji
Nawet nie iwem co to jest
Zapodam jak będe mieć cyfrówkę
jakieś porąbane mundurki :?
gdy byłem dzisiaj w szole niektórzy mieli ten szajs… te mundurki MASAKRA!
ten co zrobił ten wątek miał fajny mundurek