Mundurki - jak u Was

A te=o to już w ogóle ;]

A jak :smiley:

Ja kocham swój mundunrek… śpie w nim, jem, pływam wszystko :))

u mnie ogólnie jedno wielkie śmierdzące nic!

jakis sztuczny materiał, syf totalny :confused:

sa to zwykle koszulki zapinane z krotkim rekawem

mialy byc z dlugimi ale nie ma :smiley:

mialy byc tez tarcze na piersi, lecz nie uszyli :d

no i jedynym pocieszeniem dla mnie jest to że nie ma na mnie rozmiaru gdyż mam za szeroką klatę :smiley: poważnie

no i musze lazic po sklepach i szukac koszulki w takim kolorze

a autorowi tematu gratuluje mundurku, naprawdę mi się podoba, zwykłe polo :slight_smile:

U nas kamizelki granatowe i podkoszulki niebieskie dziadowo wygląda ale jest wygodne

Hehe, u mnie w szkole od poniedziałku będziemy chodzić w czarnych/niebieskich, długich spodniach/spódnicach (spodnie każde byle nie dresowe) i w t-shirt’ach/polo/koszulach/bluzach/swetrach w w/w kolorach, jednak bez nadruków i kapturów. Nie jest źle :wink:

to mi się podoba, a nie jakies wymyslanie bóg wie czego :evil:

szczęściarz :frowning:

a my będziemy mieli mundurki w przyszłym tygodniu

mają być podkoszulki i kamizelki koloru granatowego

( z powodu zachowania się uczniów w zeszłym roku wporwadzili u nas kamery w szkole i policja przyjeżdża i jak wchodzimy do szkoły to woźny przeszukuje plecaki )

nie ma co :smiley: jak na meczu :smiley:

:stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

no podobnie :stuck_out_tongue:

jak sie ma takich ludzi w szkole co mają po 17 lat i są w 1 gim

U nas od połowy września będą… Kamizelki :stuck_out_tongue: Tylko jest problem z rozmarami… Bo najwyższy to 182 :stuck_out_tongue:

Może zrobicie zdjęcia mundurkom bo mnie ciekawią :mrgreen:

CyraN obiecuje że jak przywiozą to zrobie zdjęcie i dam tu

U nas mundurek na początku śmierdział octem :mrgreen:

My w Mstowie (gimnazjum) mamy 2 podkoszulki na zmianę, kamizelki debilne i jeszcze mają być bluzy. Kompletny idiotyzm.

mam pytanie dla tych co mają mundurek

czy 2 podkoszulki wystarczą

Spokojnie powinny wystarczyć, chyba że ktoś się poci jak słoń :slight_smile: i po 1 użyciu już do prania.

Chodze do GIM I LICEUM . (jeden budynek)

Jestem w LO (nie chodzimy w mundurach)… I w gim jest taki cyrk że sie nie gada :smiley:

hahaha

A to jakaś matka nie chce kupić mundurka (prostest), a to uczniowie nie chcą w tym chodzić … i wogóle … hah

już sobie wyobrażam co się tam dzieje

oni tacy młodsi chodza a wy lejecie z nich :P:P

ja normalnie chodze w mundurku i nie przeszkadza mi to :smiley:

A my jeszcze mundurków nie mam :stuck_out_tongue: i dobrze, a poza tym u nas są 3 budynki razem ;] tzn. szkoły Podstawówka, Gim i LO, i podobno każda szkoła będzie miała inny kolor mundurków ;| żal. jak wyjdzie mi zielony ;|