Muzyka na stronie


(Motyldarek) #1

Witam i mam prośbę, gdyby ktoś mógł mi dokładnie wyjaśnić co należy zrobić żeby wstawić mp3 na stronę. Mam stronę mam parę odtwarzaczy we flaszu ale nie wiem jak wstawić kawałki żeby wyświetlały się na liście utworów.


(master of disaster) #2

No a skąd brałeś te odtwarzacze ? Bo nie sądzę że sam zrobiłeś, więc pewnie z jakiejś strony na której powinna być instrukcja do tego...

Osadzasz film Flasha w znacznikach OBJECT.

BTW. Stanowczo odradzam muzyki na stronie, powie Ci to większość osób. Jak wchodzę na stronę, mam słuchawki na uszach, i nagle coś mi zaczyna głośno grać od razu wychodzę ze strony...

Pozdrawiam


(Gerard Marondel) #3

motyldarek poszukaj w necie jest tego mnóstwo, ja napisał

[b]master of disaster[/b]Stanowczo odradzam muzyki na stronie, powie Ci to większość osób. Jak wchodzę na stronę, mam słuchawki na uszach, i nagle coś mi zaczyna głośno grać od razu wychodzę ze strony...

też jestem tego samego zdania, tak więc przedstawię ci stronkę np. z takim odtwarzaczem, który nie musi być włączony automatycznie po wejściu na stronę, tylko użytkownik sam decyduje czy chce posłuchać tej muzyki, oto strona z takowym "playerkiem"

TU


(Motyldarek) #4

Właśnie o cos takiego mi chodzi ma tam być odtwarzacz z listą utworów do wyboru. nie chce żeby cos grało w tle strony. Chcę tam zamieścic swoje kawałki i odwiedzający jeśli będzie chciał to będzie mógł posłuchać sobie muzyki. A chodzi mi o coś takiego jak na tej stronie(http://www.webresourcesdepot.com/open-s ... p3-player/). Opis jest ale ja nicht verstehen.