Muzyka z Youtuba Jak zapisac w plik mp3

Kto Mi pomoze : Mam Problem Najpierw go opisze : Leci Muzyka w YouTubie Jest Jakaś mozliwoś zeby ja nagrać i zapisać w plku mp3 ?

Bez problemu jest taka możliwość.

Jedno z wygodniejszych rozwiązań: Firefox + Downloadhelper https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/3006

PS. zmień klawiaturę, bo zacina Ci się SHIFT i często nie działa ALT :wink:

Chodzi mi o takie Cos jak dyktafon zebym mogł to nagrać i zapisać bo jak wyłacze link to juz go nie bedzie bo zastał usuniety przez urzytkownika to jest takie cos ?

Sprawdziłeś to co podałem Ci wcześniej? Za pomocą tego co podałem możesz zapisać filmy i muzykę z Youtube na swoim dysku. Działa też z większością innych stron tego typu.

PS. Podaj linka tej “muzyczki” to Ci ją ściągnę.

Tylko o to chodzi ze ten link juz nie chodzi bo koles go usunoła jak ja go słuchałem … Czaisz moge go jedynie nagrać jak wyłacze to juz go nie bedzie

To może zaczniesz zadawać pytania precyzyjnie a nie dopiero w trzecim poście napisałeś w miarę dokładnie? Cache przeglądarki - tam ten plik się znajduje (nie mam pojęcia jakiej używasz bo nie byłeś łaskawy opisać dokładnie swojego problemu)

PS. Słowko “czaisz” zarezerwuj dla swoich kolegów.

Przepraszam … Wytłumaczysz mi Dokładnie jak to zrobić ?

Jaka przeglądarka? Dla XP i przeglądarki Internet Explorer: C:\Document and Settings\nazwa użytkownika\ Ustawienia lokalne\ Temporary Internet Files

Mozilla Firefox …

Otwórz nową kartę i w pasku adresu wpisz: about:cache i nacisnij ENTER. Teraz w sekcji Disk cache device masz link List Cache Entries za wszystkimi plikami przechowywanymi w cache Firefoxa

I co dalej mam zrobić ?