Mysz corsair m95 dodatkowe przyciski nie działają w grach

Witam ma mysz corsair m95 ma ona 8 przycisków z lewej strony w oprogramowaniu corsair gaming software przypisałem część z tych przycisków do klawisz na klawiaturze i teoretycznie wszystko działa bo np w programach testowych klikając przyciski myszy wprowadzam przypisane im litery ale w grach to już nie działa np do jednego przycisku przypisałem klawisz c i np w grze saints row 2022 mam przypisane c do emotki po kliknięciu c na klawie emotka się odpala ale po kliknięci klawisza myszy przypisanego do c nie dzieje się nic

Może gra rozróżnia typ HID podpiętego urządzenia.
Przypisz na nowo w ustawieniach gry klawisz, ale do wprowadzenia użyj przycisku myszy, a nie klawiatury.

niestety ale to też nie działa

A nie jest tak, że oprogramowanie wspiera dany profil w danej grze?
Pokaż jak wygląda oprogramowanie profilowe w aplikacji.

masz na myśli to w oprogramowaniu myszy nie da się przypisać profili do konkretnej gry można zrobić kilka profili samej myszki

edit sorry zwracam honor jednak da się stworzyć profil dla aplikacji gry ale nic to nie dało

edit2 ok działa jak zaznaczyłem hardware playback to działa dziwne jest to że wcześniej jak to było zaznaczone to wcale nie działo ani w grach ani w programach tekstowych

Ten temat został automatycznie zamknięty 90 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.