Hej kupiłem mysz Mysz Defender Forced (GM-020L) ale jest problem nie mogę zaaktualizować sterowników po prostu strona nie odpowiada znalazłem Defender Game Center ale program wygląda jakby ktoś w paincie narysował a na dodatek nie ma całkowitego tłumaczenia jest jakakolwiek możliwość zmiany podświetlena w tej myszcze?
Myszka nie posiada edytowalnych profili podświetlenia.
https://pl.defender-global.com/catalog/mice/forced-gm-020l-black-6-buttons-3200dpi
Program wygląda jak wygląda. Ma po prostu dać możliwość ustawiania, szybkości, makr, profili ustawień pod konkretną grę.
Czy to myszka gamingowa, czy tylko z wyglądu? Nie podali przyspieszenia jakie ma. Szybkość śledzenia 30 IPS trochę szybsza niż w tanich myszkach biurowych. Nazwy sensora nie podali pewnie dlatego, że to myszka za 7 euro. Zarządzalne RGB w takiej myszce nierealne.
No, Defender to jakiś Chińczyk pewnie. Może ma funkcję antywirusa? xD
nie ma ale jakby miał to zaraz systemowe pliki mógłby przenieść do kwarantanny
ze sterownikami jeszcze gorzej na razie gram bez i nawet nie jest tak źle ale dzięki za link temat do zamknięcia.
Ten temat został automatycznie zamknięty 180 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.