pierwsze co mnie zdziwilo to to ze moja myszka nie dziala pod vsita, na XP dziala,
ale ok, poszedlem kupilem nowa kompatybilna z Vista.
podlaczylem iuciesozny tym ze dziala zaczolem kopiowac dane ze starego dysku ata na nowy sata.
to bylo jakies 140 giga. wszstko poszlo dobrze. przeszlem do kopiowania grafiki z moich dokumentow, i jak przenoislemprobki grafiki [te z xp] na vsite do folderu obrazy
myszka sie zawiesila, nie odpowiadala, odlaczenie ani podlaczenie do usb [tak to jest myszka z wejsciem na usb] nic nie dawalo.
restart tez nic nie dal.
dopiero zmiana na inny port usb, ja ozywila, i sie znowu zainstalowala na viscie.
Ale czego to wina ze sie zawiesila, kompletnie ? bo nie chce znowu tego miec,
powiem ci że jakiś czas temu zdarzało mi się to samo częściej.masz zainstalowane wszystkie aktualizacje?wychodziło parę łatek dotyczących usb,które to np u mnie naprawiły ten problem lecz i tak nie do końca,raz na jakiś czas mycha umiera,pomaga wypięcie i wpięcie,jak nie za pierwszym razem to za drugim.
u mnie jest tak:mycha pada ,wypina-wpinam zazwyczaj za pierwszym razem odpala,jak nie odpali to znowu,nie restartuje,jak Ci padnie wypnij i wepnij do tego samego portu(jak coś to parę razy)lub po prostu ją przepnij do innego portu,nie musisz restartować.
na dzień dzisiejszy chyba nie ma na to łatki,(bo jak piszę-czasem,raz,dwa razy w miesiącu występuje u mnie to zjawisko),a kiedy ma wyjść?-jak wyjdzie to DP może napiszą o tym,albo będzie w opcjonalnych aktualizacjach.
Moja myszka i klawiatura jest na usb, poprawkę KB938371 mam zainstalowaną i żadnych problemów nie miałem i nie mam. Piszę tak na wszelki wypadek, żeby nie było że to reguła.