Myszki dla graczy?

Szukam myszki dla graczy w cenie nie przekraczającej 1000 zł, co oczekuję od myszki :

• podświetlenie, z możliwością zmiany kolorów ;
  • dodatkowe przyciski ;
  • przewodowej (z kablem);
  • dobrej jakości ;
  • regulacja DPI (z możliwością zmiany DPI);
  • żeby była lekka (o małej wadze);

jprd… zastanawiasz się nad laptopem lenovo bo żal ci dołożyć do lepszej firmy typu asus czy msi z lepszymi podzespołami, a na dniach pytasz o myszkę do 1 tysiąca złotych W.T.F !!!

Weź Zowie albo logitecha… Razery są niby dobre ale od dłuższego czasu to gra w ruletkę czy nie dostaniesz zepsutego modelu.

nie polecam przewodowych myszy :smiley: przewody czesto wkurwiaja i myszka sama ci spierdala jak jest kabel za sztywny a takie przeważnie są mam super myszke która uwielbiam ale kabel tak mnie denerwuje i nie wiem co z nim zrobić :smiley:

Nic nie pisałem że skoda mi dołożyć, chyba że coś mnie ominęło…

Bezprzewodowa myszka , nie dla mnie , co chwilę się rozładowuje i nowe baterię trzeba wkładać albo czekać aż poprzednie się naładują a z kablem nie mam takich problemów…

Co to masz za trupa… mistrzowie grają tylko i wyłącznie na kablu bo te bezprzewodowe mają małe daily a o takim problemie z kablem to nie słyszałem żeby aż tak twardy kabel ci mysze wyginał… co to za model kupiłeś ?!

Myszka która wpadła mi w oko…

Ten Razer ma chyba zły opis bo gdzie indziej piszę ze ma 8 przycisków a na X kom piszę ze ma 5 ???

Czytaj to co pisze na stronie producenta, a nie w sklepach co czasem specjalnie nie podają pełnej specyfikacji aby użytkownik świadomie nie mugol porównać i wybrać lepszy model.
I upewnij sie czy nie ma kika wariacji modelu/modyfikacji bo też tak może być jak z grafikami.

-bump-
Myszka ma 8 przycisków co nawet widać bo samych zdjęciach
4 przyciski boczne(po 2 na każdą stronę) 2 główne 1 w rolce i 1 pod rolką
A tu na youtube widać w panelu konfiguracji jak to wygląda

Kod z X-Kom :
RZ01-02550100-R3M1 , 5 przycisków
Kod z Morele :
RZ01-02550100-R3M1 , 8 przycisków
Kod z Ceneo :
Brak kodu producenta , 2 przyciski
Kod z Komputronik :
Też brak kodu producenta , 8 przycisków
Info z strony Razera :
8 przycisków…
Więc prawdopodobnie ma 8…

Myszka podobno dobra :slight_smile: i lekka ok.70g…

Czyli w tej cenie nic lepszego nie znajdę ? A z tym 1000 zł może trochę przesadziłem z ceną nie przekraczającą 500 zł… W sklepach nawet nie widziałem myszki za 1000 zł…

https://www.morele.net/mysz-swiftpoint-sm700-1636847/

To chyba kupię myszkę tą Razer Viper…

Czy to są te same myszki ? Nie mam zamiaru jej kupować ale tak się pytam…

Myszka nr.1

Myszka nr.2
https://www.komputronik.pl/product/674029/razer-viper-ultimate-ambidextrous-wireless.html