N70 i konfiguracje w heyah

Witam Panowie mam problem ostatnio zakupiłem starter heyah i nie moge się w ogóle lączyć z netem :frowning: konfiguruje tel. ze strony heyah i dalej nic. Powiedzcie mi jak mam skonfigurować N70 w heyah, bo chciałbym mieć mobile gg

U mnie na 6630 jest podobnie.

Na 100% działają ustawienia z tej strony

http://www.nokia.com.pl/nokia/pomoc/konfiguracja/ustawienia/

Witam tez mam problem w heyah na cx65 ale nawet nie moge sie na samobsługe zalogowac podaje numer i 4 ostatnie cyfry puk

ale jak to rozumieć podac tak np puk jest 1111111 1234 podaje wiec 1234 czy 4321?

Konfiguracja GPRS pobrałem niby ok ale się nie łączy.

bigkoras sam chcem zakupić 6630 Fajny tel ??

Cudny, ale tylko wtedy jak wiesz co to jest Symbian i potrafisz się nim posługiwać.

wiem wiem co to i o to własnie mi chodzi zbieram juz kase na niego do 450zł coś kupie a wiesz moze z tym heyah jak wpisac czy jak 4 od konca to jak mam pin 1234 to pisze te 4321?? nie chce ani tak ani tak sie logowac :frowning:

Wpisujesz cztery końcowe cyfry.

Koncowe cyfry a nie od konca

Ok sprawdzę moze sie uda bo bym chciał już GG wyprobować a ci dziłają ustawienie GPRS

Pakiet danych niedostępne" Tak pisze gdy chce wejsc na jakiś link :frowning:

Złączono Posta : 04.07.2007 (Sro) 17:04

nic mi nie działa w plusie miałem cacy a ta heyah mnie dobija

No zgadza się ja mam tak samo i dlaczego konfiguracje z heyah pobrałem i nic to samo jak cos daj znac jak bedzie ok

Gdy chcę skonfigurować ręcznie gprs i pisze mi żeby w pole Nośnik danych wpisać GPRS to nie moge tego zrobić bo jest wpisane 'Pakiety Danych" i nie moge tego zmienić :frowning:

A u mnie wpisuje te 4 cyfry puku i nic całyczas zle a mam dobry puk numer i czemu nie chce zalogowac gprs tez nie działa coś