N73 me-SE K770i-SE K800i

Który wybrać:

Nokia N73 me

SE K770i

SE K800i

Telefon służyć ma do:

Przeglądania internetu

Robienia zdjęć

Gier

W mniejszym stopniu do słuchania muzyki

Czy można(opłaca się)wziąć N73me(najbardziej mnie interesuje) w erze w mix najlepiej 25zł ?

Nokia N73 Me, ma system operacyjny w przeciwieństwie do tych Sony Ericssonów, jest wytrzymalsza.

:smiley: zgadzam sie z kolega mam tą nokie n73me juz kolo roku i jestem zadowolony fanie smiga :smiley: wiekszy wyswietlacz noi symbian

Wiecie może czy da radę wziąć N73me w era mix?

Żeby kupować kartę 25zł miesięcznie?Ile trzeba zapłacić za telefon?

A może sprawdziłbyś na stronie ery? A tak poza tym, to moim zdaniem era jest kijowa, play najlepszy.

play jest spoko właśnie ja ta nokie wziolem w play abonament 50 a za telefon doplacalem 100 ale to bylo niecaly rok teraz to bedzie tanszy

A w Play Mixtura po 36 doładowaniach po 30 zł (o ile dobrze pamiętam) kosztuje 99zł.

Tylko w erze niby nie mają w ofercie n73;/

I bez sprawdzania na stronie domyslam się, że gra nie warta świeczki.

Nie dość że ERA to jeszcze ta kwota zobowiązania…

Kup na wolnym rynku i bierz pre-paida.

PS: Biorac pod uwagę Twe priorytety z tych 3 modeli też wydaje mi się że N73 bedzie najlepsza.

Czyli polecacie ta komórkę z Play?

Sprawdzony operator/uczciwy?

Nie ma żadnych problemów?

Dodane 30.05.2009 (So) 15:25

Opłaca się wziąć Nokię N73me w takim abonamencie?

http://skrzydelko.pl/szukaj/index.php?m=s&b=2&h=5&o=4&u=3&p=2&t=165

Moim zdaniem opłaca się.

jak mi się skonczy abonament to przedłurzam i biore nokie n95 8gb a nokie n73 zostawiam. Sieć Play jest spoko nie ma problemu znimi

Miło czytać twą wiadomość, bo ja akurat niedługo przechodzę do Play, z tym, że Mixtura :slight_smile:

Myślicie,że przy przedłużaniu umowy w erze można by było tą nokię n73me dostać na podobnych warunkach?

Co w tej ofercie playu?

Tiger1012 ja ci proponuje wziąść w sieci PLAY naprawde :wink:

Era teraz jest chyba najgorsza, a przedłużając umowę tak naprawdę nic nie zyskujesz, a więcej tracisz.

Play mixtura by chyba był całkiem dobrym wyborem tak myślę

Doładowanie 30zł na miesiąc?

Czy może lepiej kupić telefon bez umowy?

W tej ofercie play kwota zoobowiązanie np 900zł i telefon 250zł wychodzi 1150zł i w tym również rozmowy,sms a kupując bez umowy jakieś 600zł od razu i do tego pieniądze wydane na rozmowy,sms

A z tych telefonów który lepszy?

SE K770i<---------->SE K800i

Żaden, ja (właściwie, to nie tylko ja, a wielu moich znajomych, kolegów) ma bardzo złe wspomnienia z Sony Ericssonami.

To jest poprawna odpowiedź.

Tylko

Tylko tam rozłożone jakby w ratach za które się doładowania kupuje więc Spłaca się telefon i jednocześnie można wykorzystać to na rozmowy np

Jak bez umowy to np na raty też można?

W tej cenie coś lepszego jest?