ja miałem k550i niby stworzony do robienia zdjec a zdjecia takie sobie lepsze o wiele ma moja n73 
David_PL99 , ten SE nie ma symbiana… i jest dlatego do bani… pewnie bawiłeś się n95-1 która miała stary soft… bo po wgraniu v20 przyspiesza sporo i jest mniejsze zużycie baterii…
Daniel241190x , może jest ciut nowsza ale szybkość ta sama
a wyświetlacz ma o 0,4’ mniejszy chyba zresztą widać na fotce:

widzisz? patrz na ekraniki
n82 ma podobną wysokość co n95-2 i n82 ma gorsze klawisze 
a porownaj sobie wielkosc n82 do n95 po rozlozeniu n95 i kto wygra jasne ze n82 jest o wiele mniejsza;]
Zdecydowanie wziąłbym N95, N82 ma bardzo niewygodne klawisze…
bawiłem się nią przez jakiś tydzień, bo zamieniłem się z kolegą- ogólnie wolę N95 8Gb, miałem ją jakieś 2-3 miesiące, teraz mam białego iPhone 3G 16Gb i jestem najbardziej zadowolony. Polecam wszystkim! 
A widziałeś kiedyś SE z Symbianem ? Bo ja nie. I tak bym wziął tego SE. Co z tego że nie ma Symbiana ? Co mi da ten system operacyjny.? Bo ja jakoś różnicy nie widzę. Ja mam SE K550i a kolega ma Nokie 5310 XpressMusic i różnicy nie widze. Tylko ikony są inne :?
OMFG hahahhhahah to żeś teraz zabłysnął… po pierwsze : P800i, P900i, P990i, P1i, M600i, w950i oraz w960i to przecież fony z symbianem UIQ…
a po drugie 5310 NIE ma symbiana! jak chcesz wiedzieć co to symbian to musiałbyś go posmakować
i to nie chodzi o wygląd tylko o to że możesz wgrać masę aplikacji… a jak chcesz zobaczyć aplikacje to przeglądnij jakieś forum o symbianie z downloadem (byle nie symbianos)