iphone to zabawka która nudzi się po tygodniu i wcale nie żartuje… a n82 nie bierz… n95 8gb jest lepsza do gps-a, filmów, fotek itd. n82 ma bardzo mały ekran (w porównaniu do n95-2 czyli 8gb)
bierz n95 8gb za 1200zł spokojnie kupisz… i nie czekaj aż wyjdzie n96 bo ona będzie słabsza niż n95 8gb…
widać że 3310 była by odpowiednia dla ciebie… nie masz wymagań… co niby ma takiego super iphone? co że jest dotykowy? HTC TyTn 2 też jest dotykowy ale jest dużo lepszy od iphone… może tandetny aparat 2mpx?
bierz n95 8gb bo on przebija wszystkie telefony i ma ciekawe bajery w stylu czujnik ruchu albo akcelerator 3d czy podwójny procek…
I czujesz się z Tym lepszy, bardziej trendy, że to jest apple?? Normalnie żal …
Co do tematu: N95
A akcelerator 3D (do gierek) czy podwójny proc się przydają… iPhone to nic ciekawego ale wielka maszyna marketingowa zrobiła coś super extra z zwykłej zabawki, jakich są tysiące…
nie czytam ani pc format ani chip ani podobnych… żadnych gazet nie czytam… wiem co ma n95 i co ma iphone… i wiem jaką jakość muzyki oferują ipody… człowieku, pogódź się z tym że iPhone to nie jest telefon wart swojej ceny…
A ja powiem tylko tyle że wolałbym poczekać na tego Sony Ericsson C905. Poczytajcie sobie jego dane techniczne a zrozumiecie że Nokia N95 to przeżytek. Poza tym N95 ma dobite menu. Po prostu masakra. Nie polecam bo bawiłem się nią w Vobisie i jest naprawdę tandetna. Co z tego że ma 5 Megapiksela. SE C905 ma 8.1 Megapiksela i w dodatku Cyber-shot™ a to znaczy że nie dość że lepsza matryca, więcej funkcji w aparacie to jeszcze wysokiej jakości zdjęcia dzięki właśnie tym funkcją. Jeśli będzie możliwość w jakimś sklepie przetestowania na półce tego SE i tej Noki to sami zobaczycie że różnica jest rewelacyjna a ta badziewna Nokia spada na dno. To tyle, pozdrawiam.