Na FF i IE nie wgrywa się Youtube


(smaky) #1

Nie wiem co jest grane, na FF 3.05 i IE 7 nie wgrywa się Youtube tzn sam film nie chce sie wyświetlić bo nie idzie ten czerwony pasek od downloadu tylko kręci się to kółeczko na czarnym tle i nic, natomiast w Operze 9.62 wyświetla się filmik za każdym razem sprawdzałem na dziesiątkach filmików i żaden nie chce się wgrywać. Uruchamiałem FF w trybie awaryjnym i też nic, wyłączyłem firewalla i tak samo, jakby przeglądarka nie mogła się połączyć z serwerem.

Już nie wiem co mam robić skończyły mi się pomysły :roll:


(Drobok) #2

wyczyść pamięć podręczną przeglądarki :smiley:

ps od razu nie chciały się włączać czy po instalacji jakiejś wtyczki itp


(smaky) #3

Wiesz czyszczę zarówno w Ccleaner jak i w samym FF, ale nic to nie daje. Właśnie przeinstalowałem FF na świeży bez wtyczek i też nie można, ale przeczyszczę jeszcze Cache dla pewności. Kurcze dziwne że Opera dobrze wszystko wyświetla.


(Drobok) #4

miałem podobnie, problem ustąpił od samości do teraz nie wiem co było przyczyną, poczekaj dzień dwa i napisz czy wróciło do normy :smiley:


(Michaelp128) #5

Podaj log z Combofix. Instrukcja :arrow: viewtopic.php?f=16&t=36654

Podaj log z HijackThis. Instrukcja :arrow: viewtopic.php?f=16&t=36654


(smaky) #6

Daję logi:


(Michaelp128) #7

Fix w HijackThis. Instrukcja :arrow: viewtopic.php?f=16&t=36654

Log z Combofixa do sprawdzenia.


(smaky) #8

Zalecenia wykonane, problem nadal występuje :frowning:


(huber2t) #9

W logu nic nie widzę

usuń ręcznie folder C:\Qoobox , usuń instalkę Combofix z dysku.

Przeczyść system Ccleanerem

Wykonaj optymalizację autostartu

Wyłącz i włącz przywracanie systemu na wszystkich dyskach. Instrukcja

Przeskanuj obszar całego komputera http://www.kaspersky.pl/virusscanner.html Daj raport z niego na forum

lub

Dr.WEB CureIt!