Nagrwarka DVD

Witam czy kupie dobrą nagrywarke dvd do 150zł jak tak co polecacie.

CZy zwykły film AVI da rady przerobić na dvd i czym i czy długo to zajmuje itp.

za 190 możesz mieć bardzo dobrą, lite-on’a z funkcją lightscribe

no własnie w media mark jest taka ale za 120zł przecena bo mają a niewiecie czy w londynie sa tanie i jak bym tam kupił czy bedzie pasowało do komputera chyba bedzie ok może tam taniej? Jak bym miał kase bym kupił fajną cóż ale teraz bieda w tej Polsce i takiemu jak ja ciezko uzbierać te 200zł ale zaraz mam urodziny 21 stycznia :stuck_out_tongue:

Jaki problem??? Google o ile mi wiadomo działają więc heja!

Niech Ci starzy dołożą, jeżeli to twoje urodziny :stuck_out_tongue:

Witam w angli sa takie nagrywarki http://www.pricerunner.co.uk/computing/ … 76/details za 24 funty na nasze jakieś 140zł chyba opłąca się kupić ta nagrywarke dobra jest co myślicie.

Ja do 200 zł polecam LG GSA 4167 B. Nie mam z nią najmniejszych problemów. Odradzam natomiast Liteona. Mam z tą firmą przykre wspomnienia :smiley:

co to za funkcja lightscribe

google naprawde nie gryzą, a widze że całkiem ładnie idzie Ci szukanie jak tylko Ci się chce :wink:

Wikipedia

Tak . W zależności od użytego programu od ok 2 do 10 godzin. Im dłużej tym lepszy efekt.

należało by dodać również że zależy to od konfiguracji twojego kompa, im mocniejszy procek i dużo ramu to wtedy smiga ładnie

BTW do takiej zabawy potrzebny jest spory dysk :wink: tzn sporo miejsca na dysku