Nagrywanie muzyki z odtwarzacza muzyki

Witam, skonfigurowałem tak aimpa że chciałbym nagrać z niego secik kilku piosenek do samochodu, problem pojawił kiedy zauważyłem ze nie mam w Panelu Sterownia “Miks stereo” , macie jakieś propozycje?

nie chce podłączać kabla jack - jack bo nie będzie słychać co się nagrywa a po drugie nawet takiego nie mam,

próbowałem z Virtual Cable Audio, ale albo nie umiem albo się nie da bo jest cisza po nagraniu (nagrywałem Free Sound Recoder)

Konfiguracja komputera:

Win7

SB live! 24 bit (sterowniki: P17X_SupportPack_2_0 )

Pomożecie?

Czy ja dobrze rozumiem, że chcesz skleić wiele utworów w jeden? Jeśli tak, to w odtwarzaczu XMplay da się takie coś szybko zrobić (bez instalacji, wystarczy rozpakować i używać).

Robisz sety za pomocą AIMPa? To jak malować portret w notatniku ^^. Ja bym to zrobił za pomocą Tractor DJ’a albo VirtualDJ’a, a jeśli pliki są już setem, ale podzielonym na kilka plików, to złączyłbym je np. w Audacity.

tak chce kilka w jeden ale z delikatnymi przejściami(bez ciszy miedzy) dlatego chce użyć Aimpa bo jego odpowiednio skonfigurowałem.

Kamil_w - coś w stylu secika ale amatorskiego do samochodu na własny użytek, dlatego takie programy jak Traktor/VirtualDJ nie wchodzą w gre

Dodane 09.02.2012 (Cz) 0:40

Zero pomysłów/propozycji?