Czesc wszystkim-mam maly problem i bylbym zobowiazany gdybyscie udzielili mi pomocy a problem ten polega na tym ze mam plytke wypalana sesjami w NERO-gdy wloze ja do napedu widze tylko ostatnio nagrana sesje
-jak zobaczyc pliki nagrane we wczesniejszych sesjach??? sam takze uzywam NERO 5.5.9.0.-za wskazowki i porady z gory dzieki :-)pozdrawiam
Kliknij na swój cd-room prawym klawiszem i wejdź we właściwości. Tam będziesz miał u góry zakładki. Już zapomniałem jak ta zakładka ma się nazywać,ale leć po kolei i natrafisz na sesje,tam będziesz mógł sobie wybierać sesję którą chcesz.
Pozdrawiam!
probowalem juz tego sposobu i niestety nie mam zadnej zakladki we wlasciwosciach ktora umozliwialaby wybor przegladania wczesniejszej sesji
Przy wypalaniu ostatniej sesji zeznaczyles “kontynuuj istniejacy dysk wielosesyjny”?
Pamietam ze kiedys dogrywalem cos do niezamknietej plytki ale zaznaczylem pojedyncza sesje i poprzednie zniknely… moze popelniles ten sam blad?
Czasem bywa, że po wypaleniu kilku sesji, w pewnym momencie nie widać innych prócz ostatniej.
Ponieważ to przerabiałem staram się nie palić za dużo sesji, a jeśłi mam ważne dane to już do takiej płyty nie dopalam,
Można użyć jakiegoś programu do odczytania danych, są jakieś na cdrinfo.pl
:okulary:
Czyli próbowałeś na cd-roomie,a spróbuj jeszcze wchodząc we właściwości ale nagrywarki.
dzieki wszystkim juz sobie poradzilem-poszedlem za rada Damiana i okazalo sie ze wlasciwosci przegladania sesji ma Windows 98 a ja niestety chodze na XP ale z pomoca kolegi dane odzyskane-dzieki za wszystkie porady-trzymajcie sie cieplo-hejka