składam zestaw i chcialbym kupic nagrywarke LG (z tego co czytalem na forum wiekszosc poleca wlasnie LG) i dylemat ktory model LG GH20LS15 polecany na forum badz LG G22LSH30 ktory sam znalazlem w trakcie szukania tego pierwszego i mam pytanie bo cena praktycznie jest taka sama ktory jest lepszy wedlug was z tego co mi sie wydaj to ten drugi LG G22LSH30 http://www.proline.pl/sklep.php?prodid=LG+GH-22LS30+B+O to jest chyba nowszy model ale nie zawsze nowsze jest lepsze wiec sie pytam o wasza opinie i ewetulalne sugestie
Każdy pisze że LG się psują itp… pamiętam każdą nagrywarkę LG jaką kupowałem w życiu a było ich ze 20 do różnych komputerów itp… zawsze sprzedawcy i każdy odradzał… a większośc z tych nagrywarek było na maksa obciążane… itp… i nigdy żadna nie nawaliła i nadal wszystkie chodzą bez problemu także nie wiem skąd ta ideologia że lg robi kiepskie nagrywarki ;]
I co z tego ?? Miałem nagryware dvd Lite-On’a(4-ro letnia) sprzedałem ją znajomemu i dalej działa, baaa mam tu nawet monitor LG z 94 roku i też działa co nie zmienia faktu, że są lepsze firmy od szajskich LG.
ee i tu dałeś pokaz inteligencji, logiki i rozumowania. Przepraszam, że to piszę, ale jeżeli jest coś lepszego, nie znaczy że reszta to ***.
Swoją drogą, kupowałem tylko LG i nie narzekam. Kupiłem kiedyś jakąś inną i tylko sobie dym powąchałem. Więc, ja bym równieź polecił coś od LG, może to co proponuje neurontin. Bo do Pioneer`a nie mam zaufania i w ogóle mi wygląda na chińską zabawkę równą Mancie.
Scorpio , nie chcę oskarżeń o nabijanie postów, po za tym to nie jest związane z tematem, więc jest SPAM-em. Po za tym skoro nie chcesz bym Twój nick odmieniał przez przypadki, ok. A moderatorów przepraszam, jeśli mocno razi…
Ja też mam 3 napędy ze stajni LG. Wszystkie idealnie nagrywają płyty, jedynie najstarszy - 5 letni czasem ma jakieś drobne odchyłki przy odczytywaniu oryginalnych płyt.