mam problem z nagrywarką w laptopie. Otóż za każdym razem, kiedy chcę nagrać płytę (tylko “+”, “-” mi nie czyta w ogóle), proces nagrywania przechodzi bezproblemowo, na końcu zawsze jest komunikat, że płyta została nagrana poprawnie. Niestety, okazuje się, że mimo tego wszystkiego, nigdy nic nie nagrywa, płyty pozostają czyste. nie mam pojęcia o co chodzi. Próbowałam na programie Roxio, windosowskim, teraz mam Ashampoo.
A może nagrywasz w jakimś dziwnym formacie? Zerknij na zapisywalną stronę płyty i zobacz czy jest takie charakterystyczne “odcięcie”. Jak jest tzn; że płyta jest nagrana Aha nie nagrywaj całej płytki tylko 1/2, żebyś wyraźnie widział ten “pasek”.
Tak, jestem pewnA, że są czyste zdążyłam się o tym przekonać przed prezentacją, którą miałam oddać na zajęcia nagrywałam też tylko do połowy, i patrzyłam na pasek…i nic
Może to głupie, ale kolega kiedyś tak miał i okazało się, że robił symulacje nagrywania, wtedy faktycznie nic na płycie nie jest nagrane, a cały przebieg nagrywania jest identyczny jak przy normalnym nagrywaniu.