:hahaha: Aha
To jak masz demo to pełna jest już raczej
Cóż dla mnie każda gra która wymaga minimum SM 3.0 . Czyli obecnie coraz więcej nowych gier.
Ale póki co to najbardziej wymagającą grą była hmm :-k Gothic 3 (ale dało sie grać ale niespodobało mi sie ) no i może obvilion
A grałeś kiedyś w Guild Wars o wiele lepsze i nie płaci się abonamentu…
crysis…
zapomnieliście o nim?
Przecież pisałem o nim…
Czytałbyś wszystkie posty…
sory nie czytałem wszystkich postów
spiderman 3 ma dość spore
jak GTA3 ma wysokie wymagania to na GF 8800 Ultra nie chodzi mario…
Przecież on się śmiał…
A grałeś kiedyś w Guild Wars o wiele lepsze i nie płaci się abonamentu…
Crysis, Prawdopodobnie Stranglehold , Assassin’s Creed chociaż jeszcze nie wyszły ale one będą miały raczej będą na liście z największymi wymaganiami.A z tych obecnie to Rainbow six Vegas
Ile :?:
:hahaha:
Wraz z pojawieniem się Guild Wars Nightfall gra w niego 11milionów ludzi…
I co jeszcze powiesz :?:
No dobrze gdyby WoW miał tyle dodatków co GW to pewnie miałby z około 20 milionów graczy ale za pomyłke przepraszam =)
Nie ma za co
Pozdrawiam…
I czekam na Wiedźmin
Złączono Posta : 30.06.2007 (Sob) 20:53
WoW ma 1 dodatek Bourning Crusade (czy jakoś tak)
A Guild Wars ma 2…
Hehe tylko jeden więcej…
I każdy dodatek ma oddzielne serwery więc gdyby dodać te wszystkie do wynik byłby dużo większy…
Na wiedzmina też czekam z niecierpliwością i mam nadzieje że będzie działał na Sm 2.0 =). Ale cóz mimo większej liczbygraczy w GW to wole WoW i już .
Niestety ale to raczej pewnie że pod SM 2 nie pójdzie…
Spoko każdy gra w to co chce
■■■■■■■ =( szkoda trzeba pomyśleć o zmienie albo kupić konsole żeby mieć spokój na pare lat może Xboxa 360 jeszcze sie cos wykombinuje
Edge
Ile płacisz abonamentu za Wow (miesięcznie) :?:
120 zł na 2 miechy ale warto instancje raidy bezcenne :mrgreen:
i x360 na pc włącze?? :x
Złączono Posta : 30.06.2007 (Sob) 23:45
Cracer9 co to miało być?? nie ma na pc więc pokazywanie że jest na x360 nic mi nie dało!
A nie można grac w WOWa na pirackich czy jaichś tam servach za darmo??? Tak jak ja np ? :D:D Tylko ze ja to gram raz na mies
Jest już na PC’ta od czerwca…
Może tam nie być ale na PC’ta już jest…
:lol: