Najgorsza gra w jaką graliście

ogame, travian i inne podobne, tibia

dopiero po 10 min? ja po pierwszej klatce :stuck_out_tongue:

postal jest najbardziej tępą grą aha i jeszcze:

-snajper

-Sims

-toca 2

-i wszystki strategie turowe

Co ty gadasz człowieku Postal jest wypas. Chodzisz se rozpinasz rozporek i lejesz na ludzi, Albo łapiesz koty nakładasz na lufe i używasz jako tłumnika. normalnie Spoko Fabuła (metafora taka). A jeżeli by to powiedziec prosto to ta Gra jest troche Durna i głupia (te elementy gry - sikanie itp.)

Toca Race Driver 3 to fajna gra ale niezbyt realna (wjeżdżasz 10 km/h na trawe i kręci ci piruet auto - no bez przesady)

Strategie turowe to głupie są na serio. Nie lubie.

Ale Simsy są spoko 0 czasem sie pogra jak nie ma co robic i chce sie nad kimś poznęcac. Ale szybko sie nudzą

A najgorsza Jest TIBIA i wszystkie gry w przeglądarce (travian, o-game itp.)

Najgorsza gra w jaka gralem to King Kong. Beznadzieja - nie polecam.

Tibia (jak zobaczyłem postemp instalacji i menu główne to chęci mnie opuściły)

colin mcrea rally 1

icy tower

elma

Nawet wciągające :slight_smile:

masz cos do bolka :evil: :mrgreen: :smiley: :mrgreen: :smiley: :wink:

Driv3r odrażąjąca :shock: w “to coś” to sie nawet grać nie dalo ](*,) sterowanie do dupy model jazdy do dupy :dres: grafika do dupy , pozatym cieła wiec ogladałem stopklatke :popcorn: jak zacząlem grac :gra: :ziew:

Ej icy tower jest polewkowe :lol: a co do driw3r to masz racje :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Goofy- Szaleństwo na Desce, Ace Ventura, Plane Crazy, IGI-2: Covert Strike, DZIKIE GĘSI!!, Imerion, Heroes of Might and Magic IV, TIBIA!! GTA 1 Mr. Green

Szymek Czarodziej :mrgreen: , wszystkie “gry” on-line (o-game, plemiona etc.), ace ventura, rally masters, battlefield 1942. A najfajniejsze moim zdaniem: morrowind, twierdza (tylko pierwsza część bo druga jest całkowicie pozbawiona fabuły), re-volt, oczywiście wszystkie strzelanki wojenne call of duty etc., polanie II. Moją najulubieńszą :lol: grą jest Prince of Persia Warrior within :twisted:

A ja Lubie Pokemony :mrgreen:

Najgorsza gra w jaką grałem to " Gra w screeny z gier" :mrgreen:

:arrow: http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=86449

POPIERAM przedmówcę

Najgorsza gra w jaką grałem to "Gra w screeny z gier" Mr. Green

ja mam doła mam sprzęt żeby grać (fakt nic wielkiego) company of heroes pograłem chwile oddałem koledze r6 vegas to samo test drive nawet nie pożyczę oblivion mi się znudził fm 2007 też carbon beznadziejny :frowning: i chyba każda gra jest beznadziejna przynajmniej dla mnie :o nie jestem stary 18 lat mam a granie mi się znudziło :? komputer cały dzień włączony a nie robie nic czekam na jakąś super grę ale chyba po moim trupie

Tibia, Elestomania, Zezenia, GTA I i dużo tego jeszcze będzie ;d

No ja to samo nie mam prawie nic zainstalowanego wszystko pousuwałem…

Szczerze mówiąc nie ma w co grac :?

mortyr 2 xP

Era Futbolu 2002 , Panzer Elite , HT18 WoS PTTM (beznadziejne sterowanie) , Need For Speed U2 ( grafa-beznadzieja) , no ii to chyba wszystko a i jeszcze GTA VC