Co ty masz do NFS U2 i GTA VC??
Co ty masz do Mortyrka? :evil: :twisted: :twisted: To była kiedyś moja ulubiona gra :twisted: :twisted: :lol:
:o :o :o Co ty masz do tych gier? One są jednymi z najlpszych w historii :o :o :o
Masz rację Jet.
Kiedyś nie mogłem się oderwać od komputera bo grałem w GTA VC, to jest ŚWIETNA gra,a NFS-a U2 przechodziłem 2 razy( i mi się nie nudziło) :!: :!:
Ja odpowiem inaczej. Gra najgorsza, ale nie dlatego, że najgorsza sama w sobie, lecz, że mocno się na niej zwiodłem niegdys. A jest to mianowicie Unreal 2, który do pięt nie dorasta Unreal
Jak czytam niektóre posty to niewiem czy sie śmiać czy płakać… ( Aż musiałem sie zarejstrować i to skomentować ;))
Rozumie, że kwestia najgorszej gry to kwestia gustu itd…
Ale wypowiedź Marcio15 mnie zwaliła z nóg, chodzi mi o fragment: “Co ty masz do NFS U2 i GTA VC??”
Od razu sie domyślam, że Marcio15 ma poniżej 14 lat, bo wątpie żeby komuś normalnie myślącemu podobała sie ta “gra”.
Czytam dalej posty i na dobitke wypowiedź Jeta, że GTA VC jest jedną z najlepszych gier w historii… W tym momencie spadłem z krzesła.
Wypowiedzią Baciany’ego (nie wiem jak sie odmienia Twój nick) sie nie zdziwiłem, bo po tym co napisał na 3 stronie tego tematu odnośnie gry Postal (“Co ty gadasz człowieku Postal jest wypas. Chodzisz se rozpinasz rozporek i lejesz na ludzi, Albo łapiesz koty nakładasz na lufe i używasz jako tłumnika.”)… pozostawiam to bez komentarza.
Wiem, że na temat gustu sie nie dyskutuje czy jakoś tak to leciało, ale bez przesady GTA VC to dno, 0 realizmu, nie mam zielonego pojęcia co niektórzy w niej widzą… i naturalnie ją typuje jako najgorszą gre w jaką grałem.
Pozdrawiam wszystkie dzieci NEostrady
IWesz że sam zaprzeczasz sobie :hahaha: Najpierw śmiejesz się ze mnie, marcio15 i bacianego, bo mamy zdanie takie jak większośc graczy i dziwimy się i pytamy czemu jeden z userów nie lubi tej gry. Sam nie jesteś lepszy: “jesteście żałośni bo myślicie inaczej niż ja” <---- to właśnie powiedziałeś Ksed :hahaha: Czyli zarejstrowałeś się tu tylko po to, żeby nas wyśmiać, bo masz inne zdanie? Ależ to jest żałosne… :o
Ale żeby nie było off topa to powiem: ShellShock Nam’67 był też jadną z najgorszych gier, w które grałam
Po pierwsze nic takiego nie napisałem: “jesteście żałośni bo myślicie inaczej niż ja”!
Po drugie nie zarejestrowałem sie tu żeby kogos wyśmiać, tylko chciałem dołączyć do dyskusji.
Na koniec przecież napisałem, że jest to kwestia gustu i już…
Może napisz co Ci sie właściewie podoba w tej grze, wtedy sie będzie łatwiej dyskutowało… bo nie tylko Tobie sie przecież ona podoba, więc teoretycznie musi coś w sobie mieć, ale co???
EJ spokojnie! “każdy pisze jaka wg niego jest najgorsza gra” nie chce tu kłótni Ksed jeśli chcesz dać jakąś grę proszę bardzo jeśli nie to nie rób bałaganu… :x
Zależy na jakich detalach…na fulla się świetnie gra i na “tamte” czasy to grafa wymiatała…
To jest jedna z gier z tzw. “legend” to jest jedna z lepszych SAG…
Ale widocznie nie wszyscy tak mówią :x
Ksed ja nie mówię, że napisałeś dokładnie: “jesteście żałośni bo myślicie inaczej niż ja”, ale z twojej wypowiedzie tak wynika…
A skoro mówisz, że to kwestia gustu, to nie wiem po co to napisałeś:
Tjaa…to na pewno było “miłe” :?
Otóż podoba mi się, że jest dużo ciekawych misji, spory teren do gry, dużo samochodów i innych środków transportu, bonusy po ukończeniu gry w 100% i inne rzeczy, które mogłabym długo wymieniać.
Do tematu: Grał ktoś w Terrorist Takedown? To dopiero dno…
Historyczne gry są do dupyoprucz jednej ROME T.W
Najgorsza to Simsy gra poprostu nie ma sensu