Najlepsza gra 2005 roku

To jeszcze mało słyszałeś:

http://www.soft32.com/download_2542.html

:PPP

W celu posiadania cd-keya i możliwości gry sieciowej 8)

:rotfl:

csv15full.exe :hahaha: to jest patch uaktualniający Half-Life w wersji 1.1.1.0 do CS 1.5 ;] Do tego Trzeba mieć właśnie HL ;]

-World of WarCraft

-Need for speed: Most Wanted

-Medal of honor: Pacific assault

-Call of Duty 2

-Cywilizacja 4

-Dungeon Siege II

Może by teraz wybrać gry których propozycji jest najwięcej i zrobić ankiete na najlepszą gre 2005 roku.

Najlepsza grafa i fabuła to grr… F.E.A.R

zasłużone nr. 1 za fantastyczne efekty, klimat oraz świetna grywalność !!

(2 dni po kilkanaście godzin przed kompem)

nr 2 to GTA San Andreas, przeciętna grafika, ale da się wybaczyć, zato ogromny wachlaż możliwości rozwijania umiejętności duża grywalność i dobra fabuła gry, no wielki plus dla Rockstar Games, świetna robota!

a NFS MW hmm w moim mniemaniu jest to gra przeciętna, nie wnosząca zbyt wiele rewelacji, fabuła jest liniowa, nie daje zbyt wiele możliwości interakcji, tuningu itp

Gta SA

PES5

- Call of Duty 2

- GTA San Andreas

- FIFA 06 (wreszcie polski komentarz i Polska Liga :mrgreen: )

Dla mnie to:

-Gta SA

-Age of Empires III

-Call of Duty

-Most Wanted

Jejcia już jutro mi kumpel pozyczy mw. Mam pytanie, jesli mam orginalna gre i sobie zrobie obraaz plyty i oddam gre koledze i bede korzystal z tego obrazu to jest to legalne?

Oczywiście, że nie :lol:

To po co te programy?

Gdybyś to ty posiadał tą gre to mógłbyś tak zrobic, ale to gra twojego kumpla. A po to te programy by np. nie bawić sie w wkladanie płyty do napędu za każdym uruchomieniem gry

A np. nagralem, sobie i mi nagle plyta wybuchla i co, wtedy dalej lamie prawo… to byla moja gra, ale juz jej nie ma zostal mi tylko obraz plyty.

wiesz tu posiadajac oryginalną gre można (pewien nie jestem) ściagnąć z neta tą samą gierke jako zapasową czy coś. Zapłaciłes za gre czyli obraz może zostać na dysku, choć to tylko moje zdanie.

moje typy :

1 F.E.A.R.

2 NFSU Most Wanted

3 COD 2

A co to kogo obchodzi? Musisz mieć oryginalną płytę i możesz mieć 1 kopie bezpieczeństwa i tyle, nic więcej, wszelkie inne kombinowanie jest nielegalne.

Moje typy:

Age of Empires 3

NFS: MW

COD 2

CIV 4

1.NFS MOST WANTED

2.CALL OF DUTY 2

3.GTA SAN ANDREAS

4.MEDAL OF HONOR: PACUFIC ASSAULT

:arrow:

GTA San Anderas

i jeszcze inne