To jeszcze mało słyszałeś:
http://www.soft32.com/download_2542.html
:PPP
W celu posiadania cd-keya i możliwości gry sieciowej 8)
To jeszcze mało słyszałeś:
http://www.soft32.com/download_2542.html
:PPP
W celu posiadania cd-keya i możliwości gry sieciowej 8)
:rotfl:
csv15full.exe :hahaha: to jest patch uaktualniający Half-Life w wersji 1.1.1.0 do CS 1.5 ;] Do tego Trzeba mieć właśnie HL ;]
-World of WarCraft
-Need for speed: Most Wanted
-Medal of honor: Pacific assault
-Call of Duty 2
-Cywilizacja 4
-Dungeon Siege II
Może by teraz wybrać gry których propozycji jest najwięcej i zrobić ankiete na najlepszą gre 2005 roku.
Najlepsza grafa i fabuła to grr… F.E.A.R
zasłużone nr. 1 za fantastyczne efekty, klimat oraz świetna grywalność
(2 dni po kilkanaście godzin przed kompem)
nr 2 to GTA San Andreas, przeciętna grafika, ale da się wybaczyć, zato ogromny wachlaż możliwości rozwijania umiejętności duża grywalność i dobra fabuła gry, no wielki plus dla Rockstar Games, świetna robota!
a NFS MW hmm w moim mniemaniu jest to gra przeciętna, nie wnosząca zbyt wiele rewelacji, fabuła jest liniowa, nie daje zbyt wiele możliwości interakcji, tuningu itp
Gta SA
PES5
- Call of Duty 2
- GTA San Andreas
- FIFA 06 (wreszcie polski komentarz i Polska Liga :mrgreen: )
Dla mnie to:
-Gta SA
-Age of Empires III
-Call of Duty
-Most Wanted
Jejcia już jutro mi kumpel pozyczy mw. Mam pytanie, jesli mam orginalna gre i sobie zrobie obraaz plyty i oddam gre koledze i bede korzystal z tego obrazu to jest to legalne?
Oczywiście, że nie :lol:
To po co te programy?
Gdybyś to ty posiadał tą gre to mógłbyś tak zrobic, ale to gra twojego kumpla. A po to te programy by np. nie bawić sie w wkladanie płyty do napędu za każdym uruchomieniem gry
A np. nagralem, sobie i mi nagle plyta wybuchla i co, wtedy dalej lamie prawo… to byla moja gra, ale juz jej nie ma zostal mi tylko obraz plyty.
wiesz tu posiadajac oryginalną gre można (pewien nie jestem) ściagnąć z neta tą samą gierke jako zapasową czy coś. Zapłaciłes za gre czyli obraz może zostać na dysku, choć to tylko moje zdanie.
moje typy :
1 F.E.A.R.
2 NFSU Most Wanted
3 COD 2
A co to kogo obchodzi? Musisz mieć oryginalną płytę i możesz mieć 1 kopie bezpieczeństwa i tyle, nic więcej, wszelkie inne kombinowanie jest nielegalne.
Moje typy:
Age of Empires 3
NFS: MW
COD 2
CIV 4
1.NFS MOST WANTED
2.CALL OF DUTY 2
3.GTA SAN ANDREAS
4.MEDAL OF HONOR: PACUFIC ASSAULT
GTA San Anderas
i jeszcze inne