Szukam jakiegoś programu do odtwarzania muzyki mp3. Używam Foobara2000 ale troszkę leci sobie w kulki… ponieważ nie które piosenki grają bardzo cichutko w porównaniu do innych, i leci sam dźwięk z głośników a subwoofer w ogóle nie gra, natomiast w WMP11 wszystko jest gites, no ale jest zasobożerny…
do Winampa nie wrócę nawet z dopalaczami dźwięku i tak nie dorównuje Foobarowi
Czy jest jakiś programik, który ma również piękny, czysty dźwięk jak Foobar2000 ??
Powiem tak, że na poprzedniej karcie dźwiękowej było wszystko w porządku i na starych głośnikach, po zmianie na takie cacko jak mam w podpisie poniżej nie które piosenki są ciche i blee… ale mało takich sztuk na szczęście. Zaraz prze testuje AIMP-a
Ja mam ulubioną trójkę: jetAudio, foobar i WMP11. JetAudio ma najlepiej wydusza z mp3 dobre tony, ale nigdy nie mogłem się przyzwyczaić do jego sterowania
Hehe… czyszczę na samym starcie nowego systemu jak po formacie jestem
Wracając do AIMP-a powiem tak… jak by EQ z Foobara przerzucić do AIMP-a było by Gite$$
troszkę za słaby EQ… ale tak samo rozbudowany jak EQ Foobara… różnice w dźwięku czuję, ale źle nie jest jeśli chodzi o sam odtwarzacz da się przyzwyczaić.