Witam.Jaki jest wg was na tą chwilę najlepszy program do odzyskiwania danych? Głównie chodzi mi o możliwość odzyskiwania danych po formatowaniu dysku.Jestem w stanie zakupić taki program,aby tylko był wart swoich pieniędzy Tak na przyszłość po prostu,w sytuacjach że jakiś znajomy chce coś odzyskać itp,zawsze by się za ten program zwróciło
Chciałbym taki najlepszy w swojej klasie.Czytałem trochę o Recover My Files i R-Studio,ale nie mogę się zdecydować
Na rynku odzysku danych zdecydowany prym wiedzie firma Ontrack i program:
EasyRecovery 6.10 Professional
http://www.dobreprogramy.pl/EasyRecover … 11721.html
Niestety słono kosztuje (ponad 800zł a w wersji profesional ponad 2 tyś)
Cyba91 ,
Proponuję program DM Disk Editor and Data Recovery. Może przypadnie Ci do gustu.
Ponadto na Forum elektroda.pl w dziale Komputery Serwis -> Naprawa HDD i odzysk danych
można uzyskać pomoc.
Grzecznościowo pomógł mi kiedyś użytkownik migol21 a było co robić.
DMDE - Jak odzyskać partycje (2xSamsung RAID 1)
Nie wiem niestety jak to jest jeśli dysk jest sformatowany.
hmm nei wiem czy dokladnie o to ci chodzi ale ja używam F-Secure Online Backup także całe dane mam w sieci zgromadzone. taka kopia zapasowa. do plików mam dostęp rzez przeglądarkę i zawsze mogę wszystko przywrócić na dysk. do tego mam nieograniczoną ilość miejsca do wykorzystania więc to też sie może zwrócić takie coś kosztuje 170 zł rocznie ale wg mnie warto. już raz mi życie uratował ;d