Najlepszy telefon komórkowy do internetu

To nie porównanie Omni HD i iPhone’a tylk oprezentacja omni, a iphone tylko dla ozdoby jest. nic na iphonie gość nie pokazuje, pomigał troche wyświetlaczem samym w iphonie a tak prezentuje tylko samą omnie

obsługa wyświetlacza w omni hd jak widze nadal kiepska, reaguje bardzo słabo -> patrz filmik ok minut 7:05 jak gość próbuje wybrać file details i udaje mu się to za jakiś 7-8 razem… porażka

kolejny przykład pod sam koniec ok 9:25 jak gość próbuje wybrać liczbe 2, nie udaje mu sie i filmik się konczy:P

w ogóle co to ma być recenzja moze?

odpalił flmik na samsungu (sam filmik przygotowany specjalnie przez samunga do promocji omni hd) i tyle. pomigał wyświetlaczem, zero porównań jak działa sam system…

vq4065_1.jpg

fz6485_2.jpg

iy3182_3.jpg

Iszit lepszy od Xperi śmieszne :-D, po co mi safari i skalowanie stron jak strony wyświetlają jak na PC

Heh, kolejny “znafca” umiejący czytać cyferki w danych technicznych i polegający tylko na tym z posiłkami w postaci youtuba :stuck_out_tongue:

No właśnie o to chodzi:) strony wyświetlają się tak jak na PC - to zaleta a nie wada.

jaki by telefon nie był to i tak i tak trzeba stronę przybliżyć, aby coś przeczytać :P, czy to będzie iPhone czy X1 czy TP. No może wyjątkiem jest HTC HD który dzięki dużemu LCD i rozdzielczości, stronkę należy przybliżyć ok 5-10%

Ja jeszcze słyszałem, że w X1 można zainstalować Exela, PowerPointa, Word’a O__O" :o . Czy to prawda? A może można jakiś tłumacz zainstalować polsko-angielski? :lol:

W iPhonie też jest apliakcja: quickoffice: kombajn biurowy

Co w tym dziwnego, na symbianowcach także sa takie programy.

Rozumiem, że na X1 można instalować normalnie aplikacje jak na komputerze PC? :o

A co w tym zaskakującego? Na Symbianch instaluje się tak aplikacje już od lat.

G1 lub iPhone

• Dużo jak dla mnie, nie jestem maniakiem telefonów komórkowych żeby wiedzieć takie rzeczy, jak dla mnie telefon służył jak na razie do dzwonienia i SMS, ale widzę, że telefony przestają być telefonami… Ja nie wiem co to są jakieś Symbiany, więc skąd miałem wiedzieć takie rzeczy?

Wziąłem ten SE X1 i jak na razie to mam duże problemy z obsługą, cholernie malutkie to wszystko i nie mogę trafić tym patykiem w ikonki :-x . Ten telefon jest niepraktyczny, chyba przestanę go używać, a i na dodatek wszystko jest właściwie po angielsku… Tak, wiem że teraz wybuchneliście śmiechem, bo nie każdy jest stworzony do takich urządzeń :frowning: .

Dlatego polecałem iPhone’a właśnie…

Prostota obsługi, intuicyjność, ikonki duże, łatwa nawigacja po ekranie…

No ale wybór był Twój, przejdź się do salonu gdzieś gdzie można pomacać iPhone’a i pobawić się nim troche a zobaczysz o czym mówię…

Mając na uwadze to że w salonach iPhone jest goły i jeśli Cię juz zadowoli to z pewnośicą dostosowany do Twoich potrzeb przez instalację wybranych dodatkowych aplikacji czy odblokowanie żeby mieć nowe funkcje będzie spełniał wszystkie wymagania.

Symbian, to system operacyjny, coś na wzór Windowsa w komputerze :wink: Stosowanych głównie w Nokiach, ale też i w innych telefonach, jak np. Samsung czy SE.

Spokojnie, może się jeszcze do niego przyzwyczaisz. To jest telefon o dużych możliwościach, warto je wszystkie opanować i umieć wykorzystać.