Najprostszy system logowania


(Djkarolek) #1

Witam

Poszukuje najprostszego systemu logowania wystarszy ze wpisze sie hasło na podanej stronie i właczy mu sie strona z newsami ma moze ktos taki skrypt ?


(Lisek) #2

Chciałeś prosty, no to masz najprostszy na świecie w PHP, pisany z palca, ale powienien działać :slight_smile:

Zamiast moje_haselko wpisz sobie co tam chcesz.


(adpawl) #3

A może htaccess?

http://forum.dobreprogramy.pl/viewtopic.php?t=20619


(Djkarolek) #4

Lisek jak pisze hasło to chciałbym zeby mi otrarło sie wskazana strona html gdzie to mam wskazać?


(Lisek) #5

Kurcze, naprawdę nie rozumiem co tutaj napisałeś.

Jeśli Ci chodzi gdzie ma być "ta strona" to przeczytaj jeszcze raz to co napisałem wcześniej, uwidzocznie to bardziej.


(Djkarolek) #6

Jest tez probleem bo wpisze sobie obojetnie co to i tak mi wejdzie a mi chodzi oto zeby tylko mozna wejsc po wpisaniu tego hasła :confused:


(Lisek) #7

Bzdury gadasz, dokładnie to co napisałem wcześniej, wrzuciłem na serwer. Spróbuj sobie, hasło znasz :slight_smile:

http://dobreprogramy.pl/lisek.php


(Djkarolek) #8

hehs ja miałem rozszerzenie html dlatego to sie tak robiło :smiley: no ale loozik :slight_smile: Pozdrawiam Dzieki :slight_smile: