hmm… no widzicie jak to wygląda… nie wiem co źle,
wygląda nie żle
kolory edytujesz zaznaczając tekst i wybierasz klikając na kolor czcionki i wybierasz kolor
A ja nadal na 3 miejscu
Kurde… miałem kiedyś się zebrać na powrót do miejsca…
do kogo trzeba się zgłosić, żeby znaleźć się w tym elitarnym gronie ?
Poszukaj tematu III edycji bo chyba juz takowa jest
kurcze nie mogę znaleźć, może nie ma jednak tej III edycji.
III edycje moderator zamknoł i wywalił do kosza bo autor źle sie zachowywał i bluźnił w temacie
No to ładnie. Napisze do autora tego tematu, może mnie doda.
Ja proponuje zamknąć ten i stworzyć drugi (który byłby przyklejony i zamknięty do komenotwania). Wtedy moge się tym zając (burdelu nie będzie).
A tak w ogóle:
http://two.xthost.info/McDracullo/9%203 … 0kopia.jpg
Czas jeszcze do dośrubowania
niestety autor tego tematu już sie chyba nie udziela na tym forum bo od dłuższego czasu nikt tego tematu nie aktualizował dlatego powstała III edycja le znowu autor nawalił
jestem za stworzeniem kolejnej edycji
Tak było by najlepiej, ale admini tego forum są jacyś uprzedzeni jeśli chodzi o O/C.
Potraktuj go wyższym napięciem, to pójdzie wyżej :lol:
Ja swojego czasu raczej szybko nie poprawie, bo memki mnie ograniczają .
Napięcie na niego to 1.575V. Na wyższym (1.6V) już się nie bootował, ale po tym jak go potraktowaliśmy lodem chyba sie troche odblokowął (na lodzie dostał 1.75V :D). Pobawię się nim później Teraz katuje mojego 3800+
Co na to admini forum? Może któyś się wypowie na temat przyklejenia i zamknięcia rankingu.
Sory że nie nie zaglądałem tutaj ale przypomnienie ma maila mi sie wyłączyło i nie wiedziałem
Zaraz (w ciągu 15min) spróbuję ranking zaktualizować o nowe pozycje jakie dostałem na PW.
Sory za takie długie opóźnienie…
EDIT: ZAKTUALIZOWANE!
Djablo ,
dobra robota
To co obecna edycja jest tą właściwą?
Jak Djablo zobowiąże się ją aktualizować to pewnie tak.
Moje dane i wynik są nieaktualne, screen pochodzi jeszcze jak komp nie był podkręcony tak samo wynik…
to napisz do Djablo na PW i przedstaw teraźniejsze czasy SP, bo podawanie czasów nie podkręconego sprzętu jest bez sensu.
Sorry, że post pod postem, ale apeluje do adminów o przyklejenie tego tematu