|Stanowcze nie dla 3 edycji. Po co? Żeby autorowi znów znudziło się po 2 czy 3 miesiącach? Nie ma sensu Tworzyć kolejnych edycji, tylko dlatego, że kolejnym userom się to nudzi. Jeśli już podpiąć dla kogoś SPI to dla user, który ma powyżej dwóch lat stażu.
3D mark - ok - ale… ja się w to nie bawie, zresztą jak generalnie w OC ostatnio. Smarki wymagają zbyt dużego wkładu finansowego - wkład finansowy zarówno w CPU jak i w grafe… do tego chłodzenie Pozatym opanować system do 3D markó jest dużo inaczej niż do PI…
Z drugiej jeddnak strony jak widać założyciel tego tematu nie jest tym w ogóle zainteresowany… Gdzie się podział ::MARIO::?? Ponoć do woja poszedł ale już kilka miesięcy go nie widzę :roll: On wykonywał swoją robotę sumiennie
Byłem wcześniej na kilku forach ale dla mnie tylko ten trzyma poziom. Weźmy na przykład taki P*****d (nie mogę podać nazwy). Co 2 osoba pisze temat: “HELP! Jak pżerobić PsP!!!1” mimo że na stronie jest kupę poradników.
Dlatego nie zamierzam tak szybko opuszczać tego forum jeżeli będzie się trzymało poziom.
Ja już swojego nie wykręcę. O ile dobrze pamiętam Orthosik wywalał błędy przy kolejnym dodaniu 5 mhz do szyny Chyba, że bym mu napięcia jeszcze władował… Zobaczymy
Na powietrzu nikt jeszcze 4GHz nie zrobił na AMD :roll: Na WC też nie…
Już się wygrzała…
Oby pokazał pazurki także wydajnościowo… Już jutro premiera
BTW - gdzieś ostatnio czytałem, że Intel mógł wprowadzić z Core 2 Duo niezłe hachmentny (chodzi o podmianę jakichś windowsowskich plików odpowiedzialnych za algorytm liczenia spi). Ile w tym prawdy - nie wiem, jak dowiem się czegoś więcej to napewno napiszę to w tym temacie