Czy Forum.DobreProgramy.pl jest największym forum dyskusyjnym w Polsce?
W porównaniu co do postów - DP wygrywa.
Pod względem userów - forum IDG wygrywa.
50/50 8)
Czy ma ktoś może konto na http://www.forum.idg.pl ? Bo ja się zarejestowałem, a przy logowaniu pisze, że nie ma takiego użytkownika.
Czy ja wiem, czy pod względem liczby postów jestesmy na pierwszym miejscu:
Nie będę tutaj rzucał nazwami, bo to niezbyt ładnie
znów ta ‘ilość’ ;/
Wystarczy spojrzeć ile dziennie tematów leci do śmietnika, a ile w kosmos :lol:
Na tym forum dbałość o porządek jest szczególna,
zostają (zazwyczaj) tylko najpotrzebniejsze informacje.
Gdyby miało to być (brzydko nazywając) szambo
,
to powstałoby więcej działów i moderacja byłaby taka jak na większości for - tylko chwalić się tytułem, a nic nie robiąc ;]
Na dodatek spójrzcie ile działów jest na forum idg i pokrewnych …
Forum dobrych ma działy ściśle związane z tematyką vortalu, choć są i działy ‘luźniejsze’, a w nich często pojawiają się tematy związane z komputerami ;]
Tak można by pisać i pisać
pozdrawiam.
Nook , to forum jest o wszystkim
Nie wiem, czy Forum dp. jest największym forum pod wzgłędem ilości zarejestrowanych użytkowników, na pewno dla mnie, jak i tysięcy innych userów, jest miejscem gdzie spędzają dużą, jak nie większą część czasu poświęconego serfowaniu w sieci.
Jakkolwiek zarejestrowanym użytkownikiem Forum dp. jestem od bardzo krótkiego czasu, to jednak stałym, choć biernym czytelnikiem jestem ponad dwa lata, przez co mogę sobie pozwolić na wniosek, że miejsce to jest świetną szkołą dla takiego laika jak ja, który z racji wykształcenia humanistycznego swe zainteresowania mam ukierunkowane na zupełnie inne dziedziny niż IT…Tu mając kontakt z mądrościami głoszonymi przez prawdziwych znawców, czerpię z tego pełną czarą…
Zgadzam się w tym miejscu w pełni z opinią wyrażoną przez L337 Crew , a takie ujęcie, to oczywiście zasługa Moderatorów, którzy w ten sposób podnoszą poziom tej skarbnicy wiedzy informatycznej…
Pozdrawiam
Największe jest Forum Gazeta.pl
Użytkowników dużo a ile z nich botów, kont co nie mają ani 1 posta ? Połowa
Dla waszej informacji Na naszym forum skasowano już około 1500 kont tzw botów. Są kasowane codziennie
To nie ma żadnego moda zabezpieczającego ?
I tak to forum jest the best of the best ze wszystkich na jakich byłem to jest najlepsze
Są utrudniające rejestracje na forum, ale jak narazie nie chcemy ich instalować by nie było problemów dla tych co chcą się zarejestrować.
Tak apropo.
Te wszystkie boty szukają na liscie userów Moderatorzy, jest to takie ich zadanie o którym wiedzą tylko Administratorzy. Wiec nie tylko Moderuja a jeszcze maja inną prace.
Ja też miałem ten problem tuż po rejestracji, ale na drugi dzień już działało.
Podrawiam
Większe od forum.dobreprogramy.pl jest forum.pclab.pl
Policzyłem średnią postów na usera.
liczba postów/liczba userów=średnia
Nasze forum 20, a PCLab 55
Coś ci nie wyszło liczenie. Jest odpowiednio:
17,833706540954625810253388332351
59,351997935712179298142140961368
Jednak nie ma to znaczenia
Daję w przybliżeniu.
przybliżenie też Ci coś nie wyszło.
-