na fora.pl też czasami nieźle spamują
gdyby nie to forum to nie miałby takiej wiedzy jak kiedyś nauczyłem się np.:
polecać amacroxa warriora 450w
nie spamować ;]
i troche (duzo raczej) o ramach, prockach i grafach
edit
Byle forum dalej trzymało swoją jakość, bo to jest chyba ważniejsze niż tylko puste liczby.
Czy w nowej odsłonie vortalu i forum będzie to zintegrowane?
Od strony technicznej będzie nadal rozdzielone, jednak takie mechanizmy jak rejestracja czy logowanie będą połączone. Komentarzy na vortalu raczej nie będziemy doliczać do listy postów, jeżeli już to pojawi się dodatkowa informacja o liczbie komentarzy.
Drogi Krogulcu,
Wiem, że stworzenie takiego wortalu nie jest łatwe, pracuje przy sztab ludzi, jednak bardzo mnie ciekawi data nowej wersji vortalu (było na ten temat wiele pytań- tak, wiem), owszem wiem, że z dnia na dzień to nie nastąpi, jednak prace posuwają sie zapewne cały czas do przodu, a chciałym się dowiedzieć czy nowa wersja vortalu będzie dostępna do nowego roku czy pragniecie wprowadzić zmiany po nowym roku ? Czy raczej nie chcecie zdradzić rąbka tajemnicy ?
Pozdrawiam, Daniel.
Nie chcemy mówić o terminach aby ich później nie przekładać. Prace idą pełną parą. Przed finalną premierą nowej wersji DP będziemy musieli jeszcze najpierw przetestować w środowisku produkcyjnym nowy silnik, a to będzie możliwe gdy odpalimy (stanie się to już naprawdę niedługo) portal TechIT i/lub gamikaze, które zapowiadaliśmy podczas Zlotu.
Przepraszam, ale co pytania odnośnie funkcjonalności i nowej wersji forum maja wspólnego z tym tematem ??
Zdaję się, że od takich pytań jest już watek na forum…
Witam. Tak wpisałem w google “największe forum w polsce” i wyskoczył ten topic
Tak więc chciałem Wam przedstawić wg. mnie największe forum w Polsce. Oczywiście nie jest to forum ogólnotematyczne (po części), jest to Forum gry on-line - ogame:
http://www.board.ogame.onet.pl
Pozdrawiam
i? było już o tym…
A co do pclab.pl to jest to jednak forum nie do końca komputerowe, bardziej
ogólnotematyczne, tam się posty niemal wszędzie wliczają, idealne miejsce do nabijania, nie to co tu…
DobrePorgramy for ever. 8)
Forum gry internetowej Ogame - www.board.ogame.pl bije i forum dobrych programów i forum IDG pod względem ilości postów kilkakrotnie. Pod względem userów tylko forum dobrych programów (dwukrotnie). Forum IDG ma o 50k uzytkowników wiecej ale to forum ogólnopolskie i ogólnotematyczne, a nie forum małej gry
Użytkowników: 138.061 | Tematów: 440.081 | Postów: 8.715.258 (średnio 7.736,76 postów/dzień)
kolega pisał o tym wyżej i widać że leci na łeb na szyje z średnio 10.787,31 postów/dzień podajesz już jest średnio 7.736,76 postów/dzień
z ciekawości sprawdziłem uniwersum na którym grałem jakiś czas temu… w większości działów raptem kilka postów w ciągu ostatniego półrocza
P.S.
Nazywanie ogame małą grą to chyba drobna przesada
A co powiecie na
www.}ciach}
? Wiem, że nie można reklamować warezów ale to jest post z informacją a nie z reklamą. Link zakodowałem, jesli moderator/admin uzna go za sprzeczny z reg. proszę usunąć.
@up:
Jeden wielki pisofszit, prowadzony przez admina oszusta :). Tyle w tej kwestii.
I tutaj kolego z tobą się nie zgodzę. Admin nie oszust tylko wyłudzacz, a to już różnica. A co to samego forum, to skrypt BB2 świetnie zmodyfikowany, dużo lepszy od przema a nawet wybrał bym go, niż BB3, dwa serwery itp… Forum świetnie prowadzone, dobra ekipa. Jedyny minus to wyłudzanie pieniędzy za VIP kiedy sam admin zgarnia kilka tysięcy za reklamy. I to właśnie ono jest najpopularniejsze w Polsce. Jak już widzę, link wykasowano więc do nie podam
Wiem o czym mówicie - o tym warezie?
Ta, dwa serwery są, skrypt jest wyraźny ;f Ekipa nie wiem czy taka dobra, trochę trzeba by było porządku zrobić. Racja, kupe kasy zgarnia a ma tylko dwa serwery i ma to że muli forum gdzies
Muli? Ty chyba masz neta z modemem