Naprawa gwarancyja. Samsung e250

Witam. Mam pytanie jeśli uszkodziłem telefon ponieważ nie mogłem wgrać softu wchodził tylko sam plik bin (po wyświetleniu logo operatora i restart), czy teraz jeśli już oddałem go na gwarancje oni nie połapią się ze coś grzebałem i naprawią mi tel. w ramach gwarancji. Proszę o szybką odpowiedź.

Ps. Zapomniałem dodać ze próbowałem usunąć locka za pomocą magicznych kodów i skasowało mi IMEI.

No to masz problem, na pewno się połapią że coś było przy oprogramowaniu majstrowane innymi słowy już po gwarancji

Jak się połapią to najwyżej wezmę nowego fona, a tak ogólnie jak długo mogą trzymać taki telefon napisane jest ze 14 dni ale czy ten termin może się wydłużyć dałem do serwisu mix plusa

MixPlus nie jest serwisem, są tylko pośrednikiem - pewnie przedłuży się ten termin o czas potrzebny na dostarczenie telefonu do i z serwisu do punktu Plusa.

Sorry. A to do ilu dni może się przedłużyć bo za około 12 dni muszę mieć telefon a nowego nie chce kupować choć pewnie jak napisał paw3l.pl i tak go nie naprawią ale wciąż mam nadzieje :stuck_out_tongue:

Nierób jaj przecież wyciągniesz kartę sim przełóż ją do drugiego telefonu a tego oddaj do naprawy. Czas naprawy 30 dni wcześniej go nie dostaniesz bo wysyłają do serwisu.

Co do połapania mogą ale nie muszą tam też tylko ludzie pracują :smiley: . Moja rada idż w zaparte że telefon popsuł się sam z siebie ty przy nim nic nie robiłeś na 90 % uwaliłeś eproma.

No tak ale ja nie mam 2 fona i jak nie naprawią to muszę kupić bo mi się nie opłaca robić. Eprom na pewno bo czytałem trochę o tym na necie. Lepiej niech go zrobią bo szkoda trochę kasy :slight_smile:

Nowy E250 to znowu nie taki duży wydatek http://www.allegro.pl/item747436314_now … ratis.html :slight_smile: 220 zł można jeszcze poświęcić jak by za naprawę 100 chcieli :slight_smile:

No tak ale on nie jest taki nowy i jak za naprawionego by ktoś chciał dać mi tą 100 lub 110 :stuck_out_tongue: z kartą 1GB to odrazu sprzedaję bo nikt więcej nie da, a za uszkodzonego 50-60 dych. To tej stówy za naprawę nie opłaca się dać.

Dodane 07.10.2009 (Śr) 15:31

Dzisiaj byłem po tel napisali smsa ze naprawiony, a w salonie powiedzieli mi ze telefon nie był kupowany w plusie to pewnie ten soft :smiley: uparłem się przy swoim i wzieli jeszcze raz ale ciekawe czy tym razem naprawią