Naprawa systemu

Dzień dobry kupiłem komputer Dell Optiflex 780 bez systemu i nie moge zainstalować windows 7 .
Kiedy botowałem pendirive do mi wlasnie bios piską 1 raz krotko i bios mam A15

Po pierwsze pisz wyraźnie, zrozumiale i po polsku bo ciężko zrozumieć twoje piski.

Po drugie więcej szczegółów jak boot-owałes i co dokładnie wyskakuje bo nikt za tobą z forum nie siedzi.

https://images-eu.ssl-images-amazon.com/images/I/B1cEeKjqcPS.pdf#���Z������ߔ�Beep_codes

w piąłem pendrive w usb a potem weśłem w bios i 1 miejsce ustawiłem pendrive w bootowaniu i uruchomiłem od nowa komputer i nic sie nie bootowało

Masz 5 lat czy co?

Co to jest gom1?

Ściągawka. Policz “piknięcia” BIOSu i poszukaj tam rozwiązania. Możesz też zerknąć na tył komputera, powinny być diody diagnostyczne - w ściągawce znajdziesz podpowiedź jak czytać ich wskazania.

spróbuje

Nick człowieka z forum. :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: Co to jest Nick powie ci Google.

Dzieci za naprawę komputerów nie powinny się zabierać bo mogą bardziej popsuć i sobie krzywdę zrobić.

Nawet tak krótkie zdanie jak “spróbuję” zaczyna się Wielką literą uczą tego w szkole.

a ty ile masz lat ?

Wybrałeś opcje bootowania z Pendrive?

Ja mam 35 lat i zaczynam zawsze zdanie wielką literą bo tak mnie w szkole nauczono i z szacunku do tego co pisze na forum, a nie piszę mając wywalone na wszystko i wszystkich bo tak mi się pdoba. Ja wiem, że tu jednych się czepiają o takie rzeczy, a innym jak na pudelku pozwalają na róbta co chceta, albo banują tych co zwracają uwagę bo komuś cooś nie pasuje, a moderator jak boot banuje .