Narrator

Witam serdecznie posiadam zaintalowanego windowsa 10 2004 komputer intel stick i
mam problem ponieważ nie mogę wyłączyć narratora przed logowaniem w ustawieniach mam go wyłączonego a on sie uruchamia tylko przed logowaniem własnie dzieje się tak po zaintalowaniu paczki sterowników karty graficznej i audio na czystym windowsie nie czyta narrator ale tylko jak nie wgram sterowników to nie działa mi obraz i dzwięk a chciałbym żeby wylaczyc ten narrator przed logowaniem proszę o rade żeby to naprawić dziękuje.

Sprawdź autostart. Ctrl + Alt + Del. Menadżer zadań > uruchomienie. Jeżeli jest to wyłącz.

Hej sprawdzałem wszędzie pusto czyli nie powinien się uruchamiać.

Cześć!
Panel sterowania, Centrum ułatwień dostępu, Uruchom Narratora, tam pewnie masz coś przestawione.

hej wszystko mam wyłączone nic nie pozaznaczane ,ciekawe jest to że tylko przed logowaniem czyta po zalogowaniu nie czyta jest ok ale jak np jezeli go wlącze i zmienie glosność lub lektora reaguje i włącze w opcjach zeby sie uruchamiał przed logowaniem i ustawie zmiane lektora i dzwięku to zmieni a jezeli go wyłącze to i tak czyta przed zalogowaniem właśnie coś musi być z systemem nie tak w tym sticku sam juz nie wiem dzieki za odpowiedzi.