Dziwnie coś mi wyświetla strone, pewnie siora coś namieszała bo siedziała przed chwiłą na kompie. Na IE i kumplom działa normalnie. Proszę o pomoc co z tym zrobić.
Screen:
Dziwnie coś mi wyświetla strone, pewnie siora coś namieszała bo siedziała przed chwiłą na kompie. Na IE i kumplom działa normalnie. Proszę o pomoc co z tym zrobić.
Screen:
Widok > Styl > Tryb autorski
No nie stety nie działa, jest ustawiony autorski :/. Tylko z tą stroną jest problem…
Konrad93 , że niby mam Mozillę zainstalować? Za takie rady to dziękuję. Pozdro.
Ktosio w narzedzia>preferencje>zaawansowane>zawartosc>manager…>znajdujesz nk>usun nic nie mam… Ciasteczka też wyczyściłem i nic. Na IE git jest.
– Dodane 11.02.2009 (Śr) 22:50 –
Odinstalowanie nic nie pomaga z czyszczeniem rejestru…
Miałem to samo w Firefoxie, nie używasz może jakiś wtyczek do przeglądarki lub innego oprogramowania, które blokuje reklamy czy spyware?
I czy na pewno nie masz naszej-klasy w Zablokowanej zawartości w Zaawansowanych ustawieniach?
Właśnie nie mam żadnych wtyczek, ani oprogramowania… W opcjach też czysto kurde :/.
– Dodane 11.02.2009 (Śr) 23:14 –
Dobra dzięki przejechałem Ccleanerem, ale ogólnie i już git jest ;). Dzięki jeszcze raz ;).
Przypomniałem sobie, że czasami wpisy w pliku HOSTS w katalogu windows/system32/drivers/etc powodują takie skutki. Wpisy dobrze widać w logach z Hijackthis. Tutaj jest artykuł o blokowaniu za pomocą pliku HOSTS:
taki efekt czasem powodują ciasteczka (cookies)
Nie wiem co to powodowało, ale ciasteczka też wszystkie wywaliło podczas czyszczenia. Najważniejsze, że znam rozwiązanie problemu i już jest git :>.
błędy wyświetlania strony jak u ciebie w 99% powodują ciasteczka
Kurde znów mam problem, ale tym razem ze stroną Patrz.pl. Jak wejde obojętnie czy w link, czy w http://www.patrz.pl to pisze: :błąd przekierowania czy cuś". Na IE znów normalnie wszystko działa --.–. Jaaaa, ale problemy z tą Operą teraz są, kiedyś takich nie miałem.
To już nie problem ciasteczek bo czyściłem przed chwilą wszystko i nic xD.
A zerknij w HOSTS, bo przekierowania to raczej tam. Wejdź na partycję z systemem dalej Windows/System32/drivers/etc i otwórz plik HOSTS notatnikiem. Czy pod linią:
127.0.0.1 localhost
są jeszcze jakieś wpisy??
Masz może Nortona? Jak miałem zainstalowanego Nortona Internet Security to też zdarzały się błędy z przekierowaniem np: na Gmailu, czasami trzeba było kilkukrotnie klikać w link, by otworzyć stronę.
Nie ma żadnych.
Zmień identyfikację przeglądarki dla danej strony. W tym celu kliknij prawym klawiszem myszy na stronie, wybierz “Preferencje dla witryny” (możesz też wcisnąć F12 i wybrać “Preferencje dla witryny”). Przejdź na kartę Sieć (szósta w kolejności, jeśli przy użyciu danej skórki nie widać tej karty, wciśnij Ctl+Tab aby przemieszczać się między kartami). Spróbuj najpierw przedstawiać się jako Firefox lub IE, jeśli to nie pomoże to spróbuj maskowania.
Poza tym to : http://my.opera.com/polski/forums/ jest polskie forum Opery.Powodzenia.
Dzięki errata72 , udało się z Firefoxem. Dzięki wielkie :-).