Piszcie co oznaczaja wasze avatary , jakie mieliscie wczesniej i jak sie podoba avatar innego usera itp
Bardzo interesujacy topic :roll:
Moja avatar jest metaforą (trudne słowo) zimy oraz alegorią (jeszcze trudniejsze słowo) motocykli Harley Davidson
ja mam fotke z armii… robił mi ją kumpel na poligonie w Biedrusku… a w łapkach miałem ukochanego kbw SWD
a w moim jest kolo z Warcrafta 3 (swego czasu ostro nawalem w ta gre raz na bnecie i na kampanii)
Hmmm…
U mnie poprostu jest postać anime. :PPP
Herman123 Ja też
Ale zeby nie był OT to ja mialem najpierw bernardyna ponieważ posiadam takiego pieska. Póżniej miałem Taki robiony w paincie. On znaczył tyle że był tam mój nik. Ateraz mam mojego skutera ale zdjecie z neta ja go nie robiłem , poprostu ten sam model .
Chyba nie muszę tłumaczyć :mrgreen:
Taki se ludek, wynik zabawy na Phostoshopie.
Hmmm…
U mnie też mamy do czynienia z metaforą - Z pochodzi od pierwszej litery z agorskid, niektórzy dopatruję się tutaj odniesienia do niejakiego Zorro, ale to tylko pogłoski
Z kolei tło (zawierające w sobie 01010) ma wyrażać mój pociąg do cyfrowego świata komputerów
Poprzednie avatary i avatary na innych forach:
Te dwa ostatnie to moja mała paskudna szynszyla…
Joda rules,no ja mam postac z gwiezdnych wojen
a ja ma zdjecie ktore zrobiłem sobie w dzień rozpoczecia roku szkolnego … :mrgreen: …
<— mój stary avatar…
----> podoba mi sie jeszcze avatar korai’a
BTW: ciekawy temat :lol:
A mój to Anioł Bólu.
Heh po prostu lubie takie mroczne klimaty
a ja lubię oczy jako avatary ale na tym forum mam starą wersję avatara, nowa wazy nieco za dużo i nie mogę jej wrzucić
a jakoś nie nachodzi mnie ochota na kompresję obrazka
A mój avatar wziął się stąd, że jestem miłośnikiem zarówno tego instrumentu w avatarze, jak i muzyki rockowej.
heh a ja nie mam tutaj avatara, bo niemoge się na rzadnego zdecydować, część odpada ze względu na rozmiar
bo są fajne ale ostatnio tez niemoge żadnych ciekawych znaleźć :?
po napisaniu tego posta skompresowałem avatar… oto jest nowy
Airborn , mam nieco takich zdjęć, mogę ci jakieś zarzucić.
moj papug
ja mam gostka z top gear bo lubie ten program i ogolnie uwielbiam motoryzacje i predkosc
anime. Asuka.