f-ruzia - ta książka o której piszesz jest beznadziejna. Osobiście żałuję każdej wydanej na nią złotówki ponieważ piszą w niej rzeczy do ktorych można dość samemu metodą prób i błędów. Polecam tą
Wtedy kupiłem ten kurs (tworzenie stron www) i powiem szczerze że kurs jest świetny, wszystko dobrze wytłumaczone, bdb jakość, nic dodać nic ująć…
Polecam go wszystkim jeżeli chodzi o tworzenie stron, to baaardzo wiele można się nauczyć, jednak brakuje mi tam jeszcze więcej as, dlatego przymierzam się do kupienia następnego kursu z eduweb
Pozdrawiam
PS. punkomuzykant , Ty swoją wiedzę z flasha osiągnąłeś właśnie z tej książki ??
Nie - podstaw nauczył mnie pewien koleś a zaawansowanych funkcji nauczyłem się sam z przyznam bdb helpa tego programu i ze strony flashzone.pl. Książkę kupiłem żeby uczyć się prototypów, odwzorowania fizyki, kolizji obiektów itd jednak proste rzeczy też są ładnie opisane.
ps. wiadomo że jest as3 ale osobiście nie czuję potrzeby przechodzenia na ten język. AS2 ma tak duże możliwości że chyba nie muszę