Cześć!
Czy ktos z Was korzysta z mapfactor navigator na Windows CE? Potrzebuje włączyć wyszukiwanie jednowierszowe (tak jak w wersji androidowej) offline, ale nie widzę nigdzie takiej opcji. Nie ma, czy muszę gdzieś aktywować??
Cześć!
Czy ktos z Was korzysta z mapfactor navigator na Windows CE? Potrzebuje włączyć wyszukiwanie jednowierszowe (tak jak w wersji androidowej) offline, ale nie widzę nigdzie takiej opcji. Nie ma, czy muszę gdzieś aktywować??
WinCE, to tak, jak WinXP na komputerze. Jaka to nawigacja i mapy?
Na mapach osm.
windows ce nie robi aktualizacji automatycznie , za każdym razem trzeba wgrywać nowy a co za tym idzie trzeba będzie zapłacic .
A co to ma do tematu wątku?
Lub Windows 8/8.1 gdy ma edycję 8.0 (2013).
W wersji na Androida też kiedyś usunęli wyszukiwarkę jednowierszowa. Potem ją przywrócili. Być może wersja dla Windows ce jest trochę ‘do tylu’ w stosunku do androidowej. To jednak system którego rozwój został porzucony prawie 10 lat temu.
Jezeli masz najnowszą dostępna wersję na Windows ce i tam wyszkuwarki nie ma, to ja bym do nich napisał na maila z prostym pytaniem. Czy będzie?
Jakaś opcja to jest.
Problem polegał na tym, że po wpisaniu jednej litery nawigacja każdorazowo „myślała” więc wklepanie załóżmy 10 punktów trwałoby chyba z 2 godziny. To bym przebolał przy wyszukiwaniu jednowierszowym - kupiłbym sobie sześciopak i nie marudziłbym XD
Sprawdziłem działanie navigatora w trasie - no i lipa po całości, tzn o ile stockowy soft navitela działał świetnie o tyle cokolwiek innego na win ce działa po prostu tragicznie. Nic dziwnego że nawigacje prawie odeszły do lamusa XD będę stockowego softu szukał albo napisze do serwisu żeby mi udostępnili i tyle. No chyba że ktoś ma e505 i kopię firmware?
Przejrzyj https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3576841.html
Nie lepiej kupić nawigację na Androidzie ?
Ogolnie nawigacji uzywalbym zamiennie ze starym smartfonem - tyle tylko ze szkoda katowac smartfona ciaglym ladowaniem itp a nawigacji nie a i tak lezala by w schowku.
Chyba przegladalem juz to co podeslales i chyba nie bylo tam oryginalnego softu. Nawet jesli to jest to do e500ba one fabrycznie byly na wince - a nawi w tym watku to e505 domyslnie na linuxie.
W takim razie kontakt z serwisem to dobry pomysł.
Ten temat został automatycznie zamknięty 30 dni po ostatnim wpisie. Tworzenie nowych odpowiedzi nie jest już możliwe.