męcze sie jak tiuningować samochód żeby dobrze jeździł na dwóch kołach… może ktoś mi podpowie ?
Mam ten sam problem, chyba trzeba go stuningować na maxa, ale jak wystartować na dwóch kołach? Oto jest pytanie…
mam samochód GT500 z wszystkim na poziomie trzecim… odrywa sie od ziemi ale za słabo… może coś z długością biegów ? albo z oporem powietrza?
Ten problem nęka już wiele graczy.
Bo ja też mam ten sam
ja mam Subaru - 902KM, zmieniłem już tylnie koła na większe, szersze i opony na grubsze i nic. Nawet na chwile się nie oderwie od ziemi. :?
dragi na 2 kołach to sa osobne wysciga jak sam drag na 4 koła wystarczy ze benda samochody miały maxymalna prendkosc startujesz wrzuczasz bieg i sam ci podckakuje na 2 kola ale wtedy gwarantowane ze na bandzie londujesz bo nie idzie skrencic
Złączono Posta : 21.11.2007 (Sro) 13:01
wejdz w dzien wyscigow na sam koniec prawej str. i tam jest jazda na 2 kołach i to jest drag ten 2 koła a w karjerze pewnie bendzie gdzies pod koniec
tez tak macie ze przy lądowaniu rzuca w prawo?
sprzedałem Subaru i kupiłem Dodge Charger. Ma coś ponad 700KM i przy starcie troszke znosi na lewo, odrywa się i ujedzie około 120m ale to troche mało :?
trzeba mieć perfekt shifty ;p a jak opada to nitro zgrzebnąć.
Musicie kupić lepsze podwozie
dobra troche odpicowałem i Charger ma 773KM co prawda to mniej niz przeciwnicy, bo mają ponad 800 ale wygrywa się
ppiotrek , proszę, wyedytuj swojego posta i napisz go po polsku.
Może ktoś napisać, co trzeba mieć kupione, stuningowane aby samochód się unosił? Mam Pontiac GTO i wszystko na 3 lvl (949KM) i max przejechal mi 16m na 2 kołach. Kupiłem nawet Chargera ale nawet on się nie unosi
Ja mam Forda GT ale on to wogole:P mam pytanie czy nim wogle da sie zrobic wheelie? bo nie wiem czy oplaca mi sie jeszcze wsadzac w niego kasy
Fordem GT raczej sie nie da bo sprawdzałem. Kup jakiegoś muscle.
juz po problemie dopicowalem go wszystkie czesci na 3 poziom i wyrzuca go az milo:)
Panowie panie mam pytanie co trzeba zrobić zeby dało rade jchac na dwóch kołach a mam samochód dodge charger 874km
Ja także mam z tym problem, narazie najwięcej wydusiłem 61 metrów… jedyne czego jestem pewien to, to że trzeba utwardzić przednie zawieszenie, natomiast tylne ustawić miękkie… trochę to pomaga
Pomógł mi znajomy, więc i ja wam pomagam. Po pierwsze, trzeba mieć mocny samochód min 650KM.
-
Ustawić pakiet karoserii na dowolnie przez was wybrany, ale wszystkie opcje muszą być na min.
-
Najważniejszą rzeczą w dragach są koła. W staniu potrzebny jest samochód z tylnym napędem, a tylne koła trzeba odpowiednio zmodyfikować. Otóż, trzeba je zrobić najszersze oraz, aby felga była jak najmniejsza a duża ilość opony.
Po tym samochód już powinien stawać dęba. Nie zapominajcie o wrzucaniu biegów na zielonym polu. Trzeba dobrze zmieniać biegi. Napiszcie później, czy pomogło.
Nissan 350z (z33) - moc 489 KM
Wszystko na max (ja mam hamulce i podtlenek na 2)
kola z przodu cieniutke, tyl szerokie i grube,
nadwozie - spoilerek (style 403)(max wysuniety do tyłu - glupio wyglada, ale stoje spełnia), modyfikacja nadwozia (formula 4)
tutning - zawieszenie : przod wszystko sztywne, tyl wszystko miekkie
przeloznenie biegow (1 - troche w prawo (3/4) , 2 - (5/8 ))
tunel aerodynamiczny - poustawiane tak ze sila docisku (prawie max), grip boczny 1,02 G
Auto przy odpowiednich zmianach biegu i nitro - spokojnie 298 metrow