Need For Speed Shift sie zacina

Witam. Mam problem z gra Need For Speed Shift.

Gra się tnie praktycznie na każdych ustawieniach graficznych.

Mój komp to

Procek: AMD Athlon 7750

Pamięć 2 GB

Grafika Gainward GTS 250

Stery do grafiki itp są ściągnięte najnowsze.

Co może być przyczyna tego iż gra mi się tnie??

Sprawdź czy twój komputer na pewno jest wstanie uruchomić Shift’a.

Wejdź na stronę Can You Run IT i zrób test

piechuxd ,

Poczytaj Konkretne tematy… ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post. Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie.

Proszę poprawić pisownię w opisie problemu. W celu dokonania korekty proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.

Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.

wszystkie testy wyszly pozytywnie

Tzn? Jaki jest twój wynik ? Daj jakiegoś screena :smiley:

link do zdjęcia :

http://img186.imageshack.us/img186/7561/testco.png

No to rzeczywiście nie powinno przycinać. Jak zainstalowałeś najnowsze sterowniki to ostateczna sugestia to jest pobawienie się w ustawienia w panelu Karty Graficznej. Tam trzeba by coś poprzestawiać i optymalizować

Pozdrawiam

piechuxd ,

Założeniem interwencji moderacyjnej nie było to - aby rozwinąć skrót NFS, ale to, by nazwać konkretnie problem - a tu nie podałeś nic nowego :?

Dostosuj temat zgodnie z zaleceniem.

Więcej uwag nie będzie.

pobawię się ustawieniami karty graficznej, jeżeli coś pomoże to napisze

Dodane 04.03.2010 (Cz) 20:49

a może być tak, że procek ogranicza grafikę??

Może tak być że jeżeli masz bardzo dobrą grafę a procek z przed 5 lat to taka sytuacja się generuje…

A więc jaki procek u ciebie chodzi ??

poniżej daje linka to pełnego opisu procesora:

http://products.amd.com/en-US/DesktopCP … spx?id=506

Dodane 05.03.2010 (Pt) 20:59

i jak może być tak, że procek ogranicza grafikę??

Dodane 08.03.2010 (Pn) 0:00

zmienialem ustawienia grafiki i nic nie pomoglo;/

Moze mi ktos jeszcze powiedziec czy procek ogranicza karte graficzna

Witam mam podobny problem mianowicie moj komp to: proc intel core 2 duo quad 2,5 ,ge force 9500gt 1024mb,500 gb twardego dysku,plyta glowna gigabyte,Win 7 profesional. Wchodzilem w link powyzej aby sprawdzic czy moj komp jest w stanie uruchomic nfs shift i z testu wynika ze mam 2x lepszy sprzet niz potrzebuje ta gra, Problem polega na tym ze gra sie przycina,nie dziala plynnie zainstalowalem wszystkie sterowniki do karty graficznej, directx 10 i nic to nie dalo problem nadal jest. Probowalem uruchomic gre na slabszym komp z grafika ge force 8600 512 mb z win xp i gra dziala bez najmniejszego problemu plynnie. Czy byl by ktos w stanie podpowiedziec mi co trzeba zrobic zeby i na moim komp dziala tak jak powinna?? Za odp z gory dzieki.

Witam mam ten sam problem nfs shift mi sie tnie mój sprzet

Karta Graficzna NVIDIA GeForce 7025 / NVIDIA nForce 630a

Procesor Procesor AMD Athlon II X2 250 Procesor

Pamiec RAM 4gb

pendriwe , nie dziw się, na zintegrowanej karcie graficznej nie pograsz. Ponadto, nie podpinamy się pod cudze wątki :wink: